eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019
Κυβέρνηση με ψήφο ανοχής αν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τη Συμφωνία των Πρεσπών, βλέπει ο Δ. Τζανακόπουλος

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ, ΛΟΓΩ ΑΝ.ΕΛ

Καλή Χρονιά και καλές τριπλές εκλογές το 2019. Και ας μη ξεχνάμε ότι οι εκλογές είναι δύναμη για μια Δημοκρατία, δεν είναι αυτονόητη συνήθεια, είναι το ύψιστο δικαίωμα του κάθε πολίτη να παρεμβαίνει ενεργά στην ασκούμενη για λογαριασμό του, πολιτική. Η κυβέρνηση επιμένει ότι θα εξαντλήσει την 4ετία και οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, ξεπερνώντας τον σκόπελο της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΝΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

«Οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή», εκτίμησε ο Γ. Κουμουτσάκος. Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ υποστήριξε ότι το 2019, «είναι μια χρονιά που θα αναμετρηθεί ο λαϊκισμός, το παρελθόν και μια συνεπής, στιβαρή πρόταση διακυβέρνησης για ένα καλύτερο μέλλον». Τι είπε για την κυβέρνηση μειοψηφίας.

ΚΚΕ: ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ

«Η χώρα είναι υπό συνεχή εποπτεία», είπε ο Δ. Κουτσούμπας. Τι απάντησε ο Γ.Γ του ΚΚΕ στην ερώτηση αν η κυβέρνηση θα έχει πολιτική νομιμοποίηση μετά από ενδεχόμενη αποχώρηση των ΑΝΕΛ. Γιατί δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία της κυβέρνησης για οικονομική ανάκαμψη και γιατί χαρακτήρισε «γελοιότητα» μια πρόταση δυσπιστίας.
An image of...

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 3 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

Ελληνική ιθαγένεια σε 3 μετανάστες ψαράδες που έσωσαν κατοίκους κατά την πυρκαγιά στο Μάτι. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, σε αναγνώριση της αυτοθυσίας και της συνδρομής τους στη διάσωση πυρόπληκτων.
An image of...
An image of...

ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ «ΜΑΡΤΥΡΑ» ΤΗΣ NOVARTIS ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ

Δίωξη σε πρώην σύμβουλο του υπουργείου Υγείας, για την υπόθεση της Novartis. Για διακίνηση παράνομων χρημάτων ύψους 1,8 δισ. από τον άνθρωπο δύο πρώην υπουργών της ΝΔ που πρώτα κατέθεσε, και όταν είδε ότι κινδυνεύει ο ίδιος, προτίμησε να το σκάσει. – Τι ανέφεραν από το Εφετείο.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

«Ο Π. Πολάκης πρέπει να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία», υποστήριξε ο Αδ. Γεωργιάδης. Τι απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για τον προστατευόμενο μάρτυρα και τη Novartis. Γιατί κάλεσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να μην εξαιρέσει από την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας την Εισαγγελέα Διαφθοράς.

An image of...
An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ

Να καταπολεμηθεί ο εθνικισμός και οι ανισότητες ζητά ο Ευκλ. Τσακαλώτος. Το μήνυμα του υπουργού Οικονομικών για τη νέα χρονιά και η επισήμανση ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιτύχει γιατί «το κόστος μιας αποτυχίας θα είναι μεγάλο».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα