eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019
ekloges

ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (& ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ)

Κόντρες κατά τη συζήτηση για τις αλλαγές σε Ποινικό Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας στην Επιτροπή της Βουλής. «Τροποποιούμε αμφιλεγόμενες διατάξεις οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στον νομικό κόσμο και στο ευρύτερο σύνολο» και είναι «προτεραιότητες της κυβέρνησης», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρας. Τι απάντησε στα «κατηγορώ» των κομμάτων για την εύνοια στα τραπεζικά στελέχη. Την «κακουργιοποίησης πλημμεληματικών συμπεριφορών» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ, την «υπερβολική αυστηροποίηση» επισήμανε το ΚΙΝΑΛ που είναι γενικά υπέρ αλλαγών στους Π.Κ. «Πλήττεται όλο και περισσότερο το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου», είπε το ΚΚΕ.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

An image of...

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ

Μια εικόνα του...

ΠΑΙΔΕΙΑ |ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

An image of...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας κατέθεσε το ΥΠΟΙΚ, ώστε περισσότεροι δικαιούχοι να μπορούν να ενταχθούν στις προστατευτικές ρυθμίσεις. Αφορά συγκατοικήσεις, ζευγάρια σε διάσταση, άτομα που υπηρετούν μακριά από την πρώτη κατοικία, κ.α.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Έξοδος Τσίπρα για ποτό με βουλευτές – Ποια θέματα συζήτησαν (Φωτογραφίες). Τους κάλεσε να αναλάβουν πρωτοβουλίες για εγγραφή μελών στην πλατφόρμα isyriza.gr
An image of...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Πλαφόν €20.000 στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών και θα περιλαμβάνονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Αναλυτικά οι αλλαγές για τις ηλεκτρονικές αγορές.
Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την απλοποίηση της εκλογικής διαδικασίας και το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων. Αποζημίωσης στις εφορευτικές επιτροπές, αύξηση του αριθμού των βουλευτών, ηλεκτρονική πύλη υποψηφίων κ.α.
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Φ. Γεννηματά: Τροπολογία για την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Τι προανήγγειλε με δηλώσεις της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και τι είπε κατά τη συνάντησή της με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ν. Αναστασιάδης: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ο Κύπριος Πρόεδρος, κάλεσε την Τουρκία να ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση της Κύπρου για υλοποίηση συμφωνιών πολυμερούς συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα.
Μια εικόνα του...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΥΠΕΡ ΝΤΡΑΓΚΙ

Βαρουφάκης για Ντράγκι: «Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα». «Αντίθετα, πάντα του έβαζα άριστα στον τρόπο που χειρίστηκε το χαρτοφυλάκιό του», είπε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 σε συνέντευξή του στο CNBC.
Μια εικόνα του...

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Ιδρύεται το νέο ενωτικό κόμμα των Πράσινων. Κάλεσμα για συσπείρωση δυνάμεων έκανε η Συνδιάσκεψη στην Αθήνα. Πότε θα γίνει το ιδρυτικό συνέδριο. Ποια γνωστά στελέχη μετέχουν.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin