eklogika-freeidees_logo
Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019
Νέα «μαχαίρια» ανάμεσα σε ΝΔ και Μαξίμου για τα περί κυβέρνησης μειοψηφίας

ΝΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΟΛΜΑΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ;

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΟΤΖΙΑ –ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ «ΑΝΕΝΔΟΤΟ» ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Τι προηγήθηκε στην αντιπαράθεση Κοτζιά – Καμμένου:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 4ΕΤΙΑ

An image of...
An image of...

ΑΝΕΛ: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑ, ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΠΟΤΑΜΙ: ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Σπ. Δανέλλης από το Ποτάμι. «Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον», είπε. Ποιοι άλλοι βουλευτές από το Ποτάμι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΔΙΕΥΡΚΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ

Ξεκάθαρη θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε από τη ΝΔ η Ένωση Κεντρώων. «Υπάρχει ο φόβος να ρίξουμε τον κ. Τσίπρα και να φέρουμε άλλο πρωθυπουργό που θα τα δώσει όλα», υποστηρίζει.

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΗΠΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στην πρεσβεία των ΗΠΑ, όπου προκάλεσαν φθορές εξωτερικά. Εξέδωσε ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης. Δύο συλλήψεις. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για τα θέματα της ασφάλειας.
An image of...

ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ

Πότε θα ανακοινωθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού, σύμφωνα με την Ε. Αχτσιόγλου. Τι είπε η υπουργός Εργασίας σχετικά με το πρόγραμμα «Δεύτερης Επιχειρηματικής Ευκαιρίας» που αφορά 5.000 ανέργους πρώην αυτοαπασχολούμενους, που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
An image of...
An image of...

ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Συσσώρευση τμημάτων, αποφοίτων και πτυχίων καταγγέλλει το ΚΚΕ για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία. Κάνει λόγο για «τμήματα – Φρανκενστάιν» λόγω της προσαρμογής στις ορέξεις του μεγάλου κεφαλαίου.

ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΡΟΙΚΑΣ

Στ. Μάνος κατά τρόικας: «Παραγνωρίστηκαν με τους εποπτευόμενους», ανέφερε σε ανάρτησή του σχολιάζοντας πως εάν συνεχίσουν να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα πρέπει να αντικατασταθούν.
An image of...

9.030 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΦΕΤΟΣ

Στις 9.030 οι προσλήψεις στο δημόσιο το 2019, είπε η Μ. Ξενογιαννακοπούλου. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης διευκρίνισε ότι στον αριθμό αυτό δεν συνυπολογίζονται οι 7.700 προσλήψεις για το «Βοήθεια στο Σπίτι» και την Ειδική Αγωγή.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα