eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020
kalo_pasxa_eklogika

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Υπουργός Τουρισμού: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τυχόν κρούσματα κατά την άφιξη τουριστών. Με αφορμή τα εισαγόμενα κρούσματα είπε ότι «ανοίγουμε με έναν ισορροπημένο τρόπο. Αμέσως απαγορεύτηκαν οι πτήσεις από την Ντόχα, η διαδικασία ελέγχεται και δεν τίθεται θέμα εξάπλωσης του ιού». Καταλόγισε «μικροψυχία» στον ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για τα 30 εκατ. για τον εσωτερικό τουρισμό.Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πότε ανοίγουν γυμναστήρια, εστίαση σε εσωτερικούς χώρους, κατασκηνώσεις. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης ανέφερε ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν το Σάββατο 6 Ιουνίου, ποιες τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ποιες τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Τι ισχύει για τη λειτουργία των εσωτερικών χώρων εστίασης των καταστημάτων υγειονομικού. Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα.

Μια εικόνα του...

ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ| ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΟΣΕΩΝ


Μια εικόνα του...

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΝΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ

19 νέα κρούσματα του κορωνοϊού χθες. Τα 12 εισαγόμενα από πτήση.


sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΨΗΣ

Γ. Γεραπετρίτης: «Τα χρήματα από την ΕΕ θα πρέπει να πιάσουν τόπο». Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως δεν θα υπάρξουν νέες δεσμεύσεις, αλλά κατευθύνσεις από την ΕΕ & «από εκεί και πέρα θα είναι επιλογή της ελληνικής πολιτείας». Για τα ελληνοτουρκικά είπε ότι «αυτήν τη στιγμή έχουμε εξαιρετικά μεγάλη ισχύ για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση».

Μια εικόνα του...

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Μια εικόνα του...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Μια εικόνα του...

ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετωπική Παππά - Γεωργιάδη στη Βουλή για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων. Ο τομεάρχης Οικονομίας ΣΥΡΙΖΑ, ρώτησε εάν η κυβέρνηση θα διοχετεύσει χρήμα στην αγορά χωρίς τραπεζικά κριτήρια & ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι «τα τραπεζικά κριτήρια έχουν τεθεί από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό & αν οι τράπεζες τα σκορπίσουν σε στρατηγικούς κακοπληρωτές, θα χαθούν».


Μια εικόνα του...

ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενιαία λίστα αναμονής για ακτινοθεραπείες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Τον σχεδιασμό αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Β. Κοντοζαμάνης, σε ερώτηση του Ανδ. Ξανθού για τις θεραπείες των ογκολογικών ασθενών και ιδιαίτερα της περιφέρειας. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε «αδικαιολόγητες απαιτήσεις δαπανών ιδιωτικών ακτινοθεραπευτικών κέντρων».


Μια εικόνα του...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ & ΥΨΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Σε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ανέρχονται οι συνταξιούχοι Ποια η μέση κύρια σύνταξη, ποια η μέση επικουρική και πόσοι οι νέοι συνταξιούχοι.


Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να αποσυρθούν οι διαγωνισμοί για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. «Όπου δοκιμάστηκαν αυτές οι λύσεις οδήγησαν σε αύξηση της τιμής, χειροτέρευση της ποιότητας και προβλήματα στην υδροδότηση», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Χαρίτσης.

Μια εικόνα του...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ & ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ

Κ. Χατζηδάκης: Ποδηλατόδρομοι και προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Η κυβέρνηση θα κατασκευάσει δύο μεγάλους ποδηλατόδρομους στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή ο πρωθυπουργός εξαγγέλλει τη νέα πολιτική για την ηλεκτροκίνηση. Τι περιλαμβάνει αυτή, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ NOVARTIS

Μια εικόνα του...
ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
Ε. Αχτσιόγλου: Μειώσεις στο επίδομα αδείας και στο δώρο Χριστουγέννων. Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το πρόγραμμα «ΣΥΝεργασία» δεν παρέχει καμία προστασία από τις απολύσεις που ήδη γίνονται


Μια εικόνα του...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Υπουργός Δικαιοσύνης: Ταχύτερα η εκδίκαση ζητημάτων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ο Κ. Τσιάρας αναφέρθηκε στο σχέδιο για την πρώτη κατοικία που πρόκειται να κατατεθεί σύντομα και θα συζητηθεί μετά τον Σεπτέμβριο.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin