eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 5 Μαΐου 2020
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΔ – ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

  • Κ. Μητσοτάκης: Αδικαιολόγητη η κριτική που γίνεται στο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο. Ο αντίπαλος της ανάπτυξης & της προστασίας του περιβάλλοντος είναι συχνά η φοβική γραφειοκρατία, είπε ο πρωθυπουργός, επικαλούμενος την 35η θέση της χώρα σε «αποτελεσματικότητα των περιβαλλοντικών πολιτικών», ενώ είναι από τις πρώτες στην υπερρύθμιση, με νόμους και απαγορεύσεις. - «Με τις τιμές του πετρελαίου σήμερα, είναι αμφίβολο αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για νέες εξορύξεις στη χώρα μας», είπε.
  • Προς ψήφιση με 24 βελτιώσεις το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο. Κόντρα κυβέρνησης - σύσσωμης αντιπολίτευσης στη Βουλή. - ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ & ΚΙΝΑΛ με αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία & έντονη κριτική στην κυβέρνηση για επικίνδυνες, αντιπεριβαλλοντικές και αντισυνταγματικές διατάξεις.
  • «Άσφαιρα τα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο», είπε ο Κ. Χατζηδάκης Ο υπουργός Περιβάλλοντος σημείωσε πως τα όσα λέει η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. – Είπε «δεν μπορεί οι δημόσιες υπηρεσίες να κρατούν 8 χρόνια όμηρους τους επενδυτές» & κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παριστάνει τον εισαγγελέα, ενώ έχει σειρά καταδικών από την ΕΕ για τις Natura περιοχές και τους οικότοπους».
Μια εικόνα του...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ CNN ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κατάφερε να αλλάξει τρεις φορές σε μια εβδομάδα τις εκτιμήσεις για την ύφεση. Ο Αλ. Χαρίτσης είπε πως στην Ελλάδα ο κ. Σταϊκούρας προέβλεψε ύφεση 4,7%, στην Κομισιόν μίλησε για 7,9%, ενώ ο πρωθυπουργός μίλησε για ύφεση 10%.
Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & COVID

Τηλεδιάσκεψη Ειδικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. Αντικείμενο η επιλογή «βέλτιστων πρακτικών» και η υποβολή στον ΠΟΤ συγκεκριμένων προτάσεων για την επάνοδο στην κανονικότητα. Έγινε με πρωτοβουλία του υπουργού Χ. Θεοχάρη. Ποιοι συμμετείχαν, τι συζητήθηκε, τι αποφασίστηκε.
Μια εικόνα του...

ΕΣΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΣΣΕ: Να ενταχθούν οι ατομικές επιχειρήσεις χωρίς προσωπικό στην επιστρεπτέα προκαταβολή διότι είχαν εξαιρεθεί από τον πρώτο κύκλο του μέτρου. Ζητά από τον πρωθυπουργό, να αναλογούν μεσοσταθμικά 5.000 ευρώ ανά επιχείρηση «καθόλα δίκαιου και καθολικού» αιτήματος της αγοράς.
Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ & ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ

Μια εικόνα του...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ & ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Να μείνει ζωντανή η πολιτιστική δραστηριότητα στη χώρα, ζήτησε η Φ. Γεννηματά. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ ανέλυσε την πρόταση του κόμματος για τη στήριξη της πολιτιστικής δραστηριότητας σε τηλεδιάσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία στον χώρο του Πολιτισμού. Ποιοι συμμετείχαν, τι προβλέπει η πρόταση του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΝΔ: ΝΕΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δ. Παπαγγελόπουλου ζητούν 30 βουλευτές της ΝΔ. Τι αναφέρει η πρόταση την οποία κατέθεσαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Ποια είναι τα αδικήματα τα οποία υποστηρίζουν ότι ενδέχεται να τέλεσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ. «Μεγαλοπρεπές Βατερλό» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

Ο «ΧΑΒΑΣ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Τουρκία αρνείται ότι υπήρξε παρενόχληση του ελικοπτέρου του Έλληνα ΥΠΕΘΑ & το ΥΠ.ΕΞ της κάνει λόγο για «αναγνωριστική αποστολή» σε ειρωνικό ύφος. Το ελληνικό ΥΠ. ΕΞ καταδίκασε την ανακοίνωση της Άγκυρας ενώ δήλωση έκανε και ο υπουργός Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος.
Μια εικόνα του...

ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin