eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

Έκτακτες ανακοινώσεις από τον υπουργό Ν. Χαρδαλιά απόψε από τη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται ότι θα αφορούν το ενδεχόμενο επιβολής επιπλέον μέτρων σε περιοχές που είναι στο «κόκκινο» λόγω του Covid-19.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ. Η λέξη «φόβος» εκφράζει τους πολίτες της χώρας – Πολύ κακή ή κακή η οικονομική κατάσταση για 7 στους 10. - Τι στάση κρατούν για τον εμβολιασμό. – Τα ποσοστά των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ- ΗΠΑ

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ και την ενίσχυση των αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας.
Μια εικόνα του...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟ

Α. Τσίπρας: Το Ελεγκτικό Συνέδριο να δώσει προτεραιότητα στους ελέγχους για απευθείας αναθέσεις λόγω κορωνοϊού. Επιστολή με το αίτημα στον πρόεδρο της Βουλής, ώστε να το διαβιβάσει στο δικαστικό σώμα. Έμφαση για έλεγχο στην ανάθεση «υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης» για τον COVID, την απολύμανση στις φυλακές, το υγειονομικό υλικό στα σχολεία.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

ΚΙΝΑΛ: Τροπολογία για την ένταξη όλων των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά. Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο προς ψήφιση. Τι αναφέρει. Ζητά όσα ισχύουν για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να δοθούν ως «ελάχιστη αναγνώριση του τιτάνιου έργου» σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.
Μια εικόνα του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ COVID

Μια εικόνα του...

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ COVID

Μια εικόνα του...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση – Σφοδρές αντιδράσεις. Ψηφίζεται απόψε. Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για 4 άρθρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. – «Πρώτη φορά, τέτοια άθλια, κατάπτυστη απόφαση που θέλετε να ισχύσει μάλιστα από φέτος», είπε για τον νέο τρόπο εισαγωγής στις πανελλαδικές ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ζητώντας άμεση απόσυρση. ΣΥΡΙΖΑ: απόσυρση της «πραξικοπιματικής» ρύθμισης για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.
Μια εικόνα του...

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Από φέτος οι αλλαγές στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πότε αναμένεται η τελική ρύθμιση. Για το υπουργείο Παιδείας «δεν υφίσταται θέμα αλλαγής στον τρόπο διεξαγωγής των Πανελλαδικών, γι' αυτό και θεωρείται ότι οι φετινοί υποψήφιοι δεν θα αιφνιδιαστούν».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΣΥ

Μια εικόνα του...

«ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ» ΣΤΑ ΜΜΕ

Μια εικόνα του...

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΑ…

Άρση της ασυλίας της Α. Αγγελοπούλου για έγκληση μετά από ομιλία της στη Βουλή! Τι είπε στη βουλή η βουλευτής του ΜέΡΑ25 και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συνδικαλιστικό όργανο της ΕΛΑΣ. Γιατί υπήρξε τόσο σφοδρή αντίδραση από την αντιπολίτευση. Ποια κόμματα καταψήφισαν, ποιοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ, αντίθετα με το κόμμα τους.
Μια εικόνα του...

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Υπουργός Εσωτερικών: Στόχος του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ η αξιοκρατία στις προσλήψεις στο Δημόσιο. Ο Τ. Θεοδωρικάκος είπε πως θα δοθεί έτσι κίνητρο στα νέα παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό να επιστρέψουν και να εργαστούν στην Ελλάδα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin