eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Όσοι εντάσσονται στο ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ δύνανται να προβαίνουν μονομερώς σε μείωση του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας μέχρι το 50% είτε για μέρος είτε για το σύνολο των εργαζομένων τους. Το κράτος καλύπτει το 60% του μισθού, που χάνεται. Η απόφαση.
  • Ε. Αχτσιόγλου: Το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ προβλέπει μείωση μισθών κατά τουλάχιστον 20%,, ενώ «δεν τις απαλλάσσει από σοβαρό ασφαλιστικό και μισθολογικό κόστος, όπως ζητούν οι μικροί επιχειρηματίες».- Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τον Δ. Παπαδημούλη ως «έναν απόλυτα ακέραιο άνθρωπο & πολιτικό» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «λάσπη σε πρόσωπα & ουσιαστικά σε δολοφονίες χαρακτήρων».
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Μια εικόνα του...

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ 30 ΕΚΑΤ.

Υπουργός Τουρισμού: Επανεκκκινούμε το ελληνικό καλοκαίρι. Ο Χ. Θεοχάρης παρουσίασε το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. που αποτελεί «μια άνευ προηγουμένου ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού». Τι είπε για την εναλλακτική τουριστική καμπάνια «Plastic-FreeSantorini». Τι είπε για την εφαρμογή Visit Greece, το επίσημο application του ΕΟΤ για φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, με στόχο να γίνει ο «απόλυτος οδηγός». Οι καινοτομίες του.

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ & ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ

ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ που εισέπραξαν χρήματα και τα ποσά που έλαβαν - Κόντρα με τον Στ. Πέτσα. Κάνει λόγο για λίστα με πάνω από 200 παντελώς ανυπόληπτα sites και blogs που δεν είναι καν εγγεγραμμένα στο Μητρώο Online Μedia, όπως προβλέπει ο νόμος. Προειδοποιεί πως οι ευθύνες του Στ. Πέτσα «ενδεχομένως να μην είναι μόνο πολιτικές». – ΤΙ απάντησε ο υπουργός, τι ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

2,5 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τ. Θεοδωρικάκος: Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση 2,5 δισ. του προγράμματος «Α. Τρίτσης» για τους δήμους. Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως τα χρήματα θα δοθούν άμεσα και δεν σχετίζονται με το αναπτυξιακό πακέτο από την Ευρώπη. Θα το εξαγγείλει ο πρωθυπουργός ως «ισχυρή προτεραιότητά του για τη στήριξη της Αυτοδιοίκησης».
Μια εικόνα του...

«ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ» ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Χρ. Σταϊκούρας: «Δεν θα αντιμετωπίσουμε ταμειακό πρόβλημα», εάν δεν υπάρξει εκταμίευση από την Ε.Ε μέχρι τέλη Ιουλίου. Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη Γεννηματά στη Ρόδο – Με ποιούς συναντήθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Παρέστη στο μνημόσυνο του Δ. Κρεμαστινού. Αύριο στο Καστελόριζο.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις Καλή επιτυχία στους υποψήφιους ευχήθηκε ο πολιτικός κόσμος.
Μια εικόνα του...

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin