eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020
Μια εικόνα του...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ- ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚOΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚH Η ΜΑΣΚΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ

Η απόφαση με τους κανόνες τήρησης αποστάσεων στους χώρους συνάθροισης κοινού . Αναρτήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση με τους αναλυτικούς κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Τι αναφέρει.
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ

Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΤΗΣΕΩΝ

  • Για ποιες χώρες παρατείνεται η αναστολή πτήσεων - Νέες οδηγίες από την ΥΠΑ.Αναλυτικά, έως τις 14 Αυγούστου 2020 τα μεσάνυχτα, παρατείνεται η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών (Non EU Citizens) ενώ αναστέλλονται οι πτήσεις έως 15 Αυγούστου από και προς Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, καθώς και μόνο με αρνητικό τεστ θα εισέρχονται όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ποιες χώρες εξαιρούνται.
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΠΛΟΙΑ

Μια εικόνα του...

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ - ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μια εικόνα του...

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

  • Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων για την επιδότηση δανείου – Πώς γίνεται η διαδικασία .Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) του υπουργείου Οικονομικών για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ», το οποίο αφορά την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού. Ποια η διαδικασία υποβολής.
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

  • Για ποιες επιχειρήσεις επανέρχεται το δικαίωμα αναστολής συμβάσεων.Τι λέει απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των μέτρων προστασίας από την πανδημία που έλαβε πριν λίγο η Πολιτική Προστασία, που δίνει ξανά τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να θέτουν σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους από 1.8.2020 μέχρι και 31.8.2020. Ποιες επιχειρήσεις αφορά.
Μια εικόνα του...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • Βελτιώθηκε ελαφρώς το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Ιούλιο.Σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ, μικρή βελτίωση των προσδοκιών καταγράφηκε στη βιομηχανία και εντονότερη σε κατασκευές και υπηρεσίες μετά τη μεγάλη υποχώρηση των προηγούμενων μηνών. Ωστόσο, στο λιανικό εμπόριο παρατηρήθηκε σημαντική επιδείνωση, όπως και στην καταναλωτική εμπιστοσύνη. Δείτε αναλυτικά.
Μια εικόνα του...

ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΠΑΛΑΚΗ

  • Ορθή η ποινική δίωξη στην Ελένη Τουλουπάκη, λέει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.Το δικαστικό Συμβούλιο, δεν αποδέχτηκε τις αιτιάσεις που διατύπωσε η αιτούσα εισαγγελική λειτουργός προκειμένου να πετύχει την ακύρωση της ποινικής δίωξης, για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα, που ασκήθηκε σε βάρος της μετά την παραγγελία του αντεισαγγελλέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή για χειρισμούς της στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis.
    Ποιο το σκεπτικό του βουλεύματος.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin