eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019
ekloges

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΚΥΠΡΟΥ- ΑΙΓΥΠΤΟΥ: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Κυβέρνηση: «Ο προϋπολογισμός ανακουφίζει τη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους». Προβλέπεται αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης, μείωση της φορολογίας, αύξηση των επενδύσεων. Τα μέτρα για ενίσχυση της οικογένειας -κίνητρα κατά της υπογεννητικότητας, μείωση φόρων & εισφορών για τα φυσικά πρόσωπα, μείωση φόρων για τις επιχειρήσεις, ενίσχυση της οικοδομικής δραστηριότητας.

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

4 ΔΙΣ. ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Πάνω από τα €4 δισ. οι οφειλές που διακανονίστηκαν με τις 120 δόσεις. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε για 454.246 ρυθμίσεις οφειλετών που είχαν καταβάλλει την 1η δόση.
An image of...

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

Στις αγορές για δεύτερη φορά το ελληνικό Δημόσιο. Σε ιστορικά χαμηλά το επιτόκιο με 1,5% ο δανεισμός του δημοσίου.
An image of...

ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ; ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

Και τηλέφωνο καταγγελιών για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου. Πότε θα λειτουργήσει το τριψήφιο νούμερο για το «κάρφωμα» εκ μέρους των πολιτών. «Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί» επιμένει ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας.

An image of...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Διευρυμένο και με προκαταβολή φέτος το επίδομα θέρμανσης, είπε ο Χρ. Σταϊκούρας
Ανοιχτό ενδεχόμενο για επιπλέον παροχές φέτος, όπως και το 2020 αν υπερκαλύπτεται ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα.
An image of...

ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Απολογήθηκε ο «Καιάδας» της Χρυσής Αυγής, πρώην βουλευτής Γ. Γερμενής, ο οποίος χαρακτήρισε τη δίωξη της οργάνωσης ως «πολιτική».

An image of...

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ

Μήνυση για την πυρκαγιά στο Μάτι κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από χήρα που έχασε 3 άτομα. Κατά ποιων στρέφεται.
An image of...

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ

Με κριτήριο της επίδοση οι σημαιοφόροι στα σχολεία – Τέλος οι κληρώσεις . Η διευκρινιστική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για την επιλογή σημαιοφόρων.
An image of...

ΑΚΥΡΕΣ 12 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ακυρώθηκε ο καθορισμός των αντικειμενικών αξιών σε 12 περιοχές με απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Ποιες είναι και τί δήλωσε ο δικηγόρος υποθέσεων.
An image of...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Να επικρατήσει κοινή λογική για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού ζήτησε ο Τ. Θεοδωρικάκος. Τι έθεσε ο υπουργός Εσωτερικών ως βασική προϋπόθεση για να υπάρξει συμφωνία
An image of...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Οι 4 αρχές του ΚΙΝΑΛ για συναίνεση στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Ο Γραμματέας Μ. Χριστοδουλάκης, μίλησε για «διάθεση συνεννόησης, αρκεί να υπάρχει και αντίστοιχη διάθεση από την κυβέρνηση».
deth

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ

deth

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση σχεδιάζει παρεμβάσεις σε βάρος της δημόσιας ασφάλισης. Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μην χρησιμοποιηθούν οι αποφάσεις του ΣτΕ ως «άλλοθι για ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης ή περικοπές συντάξεων».
deth

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ανευ όρων αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης». Το σχόλιό του με αφορμή τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του Μ. Παπαδημητρίου περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

deth

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής μετά τη σοβαρή επέμβαση καρδιάς.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin