eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ & ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΑ «ΚΡΥΦΑ»

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ

Θ. Λιβάνιος προς Αλ. Τσίπρα για τη διαχείριση της κακοκαιρίας: Κάνουμε τις διορθώσεις που χρειάζεται. «Βλέπουμε τα λάθη και συνεχίζουμε προκειμένου να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες», απάντησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θ. Λιβάνιος και υπενθύμισε αντίστοιχα περιστατικά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Ν. Χαρδαλιάς: Μέχρι αργά το βράδυ θα αποκατασταθούν οι περισσότερες ζημιές. «Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί το ζήτημα της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης» είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας. Δηλώσεις του και δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ. Σύσκεψη το βράδυ.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κριτική Τσίπρα για την κακοκαιρία: «Ο μηχανισμός του επιτελικού κράτους βούλιαξε στο χιόνι». Ευθύνες στον πρωθυπουργό γιατί μεταξύ άλλων, «έχει αφήσει τον ΔΕΔΔΗΕ, ενόψει ιδιωτικοποίησης, χωρίς επαρκές προσωπικό για να διορθώσει τις βλάβες».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ

ΚΙΝΑΛ: «Πανέτοιμη στα λόγια, χρεοκόπησε στην πράξη η κυβέρνηση. Η Πολιτική Προστασία «επί δύο μέρες παρακολουθούσε τα προβλήματα, χωρίς ουσιαστικά να παρεμβαίνει» & «μόνο στις 8 το βράδυ της δεύτερης ημέρας θυμήθηκαν να κηρύξουν περιοχές σε έκτακτη ανάγκη και να ζητήσουν τη βοήθεια του στρατού».
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΚΚΕ: Μέτρα για την προστασία των προσφύγων από την κακοκαιρία. «Η ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού αποδείχτηκε ένα μεγάλο ψέμα» και «έφερε στην επιφάνεια και τα άλυτα προβλήματα που παραμένουν στα κέντρα προσφύγων».
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ

Σύσταση από το υπουργείο Εργασίας για προστασία της υγείας και ασφάλειας των διανομέων. Ποιες οι συστάσεις προς τους εργοδότες, στο πλαίσιο της υποχρέωσής τους. Προειδοποίηση για τις καταγγελίες που θα γίνουν στο ΣΕΠΕ.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΚΙΝΑΛ: Να αποσυρθεί ο κυβερνητικός κόφτης στη δικαστική προστασία. Κάνει λόγο για «κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος δικαστικής προστασίας που περιλαμβάνει και την πλήρη και αποτελεσματική προφορική ανάπτυξη».
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τη χορήγηση προκαταβολής σύνταξης. Τροπολογίες για τη μετακίνηση υπαλλήλων του e-ΕΦΚΑ, στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων που πλήττονται από τον covid. Ποιες υπουργικές και βουλευτικές τροπολογίες κατατέθηκαν.
Μια εικόνα του...

ΣΤΑ 735 ΕΥΡΩ Η ΣΥΝΤΑΞΗ

Στα €734,27 η μέση κύρια σύνταξη στην Ελλάδα τον Ιανουάριο. H μηνιαία έκθεση του συστήματος «ΗΛΙΟΣ».
Μια εικόνα του...

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Επιπλέον δόσεις του εμβολίου θα διαθέσουν στην Ε.Ε. Pfizer – BioΝΤech και Moderna μετά τις νέες συμφωνίες με την ΕΕ – Πόσες επιπλέον δόσεις πρόκειται να διατεθούν.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin