eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
Συναίνεση για τους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα ζήτησε ο Ευκλ. Τσακαλώτος

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ»| ΝΔ: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΑΣ| ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: FAKE NEWS

  • Συναίνεση για τους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα ζήτησε ο Ευκλ. Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στο CNBC. Δήλωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα είναι έτοιμες έως την 11η Μαρτίου και ότι η έκθεση για την πρόοδο της Ελλάδας θα είναι θετική. Ωστόσο, δήλωσή του όπως αποδόθηκε στο ρεπορτάζ σχολιάστηκε από τη ΝΔ ως «πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές», και αναγνώριση «έστω και καθυστερημένα, των λαθών του». Για «αναπαραγωγή των fake news» και των «δήθεν δηλώσεων» του υπουργού κατηγόρησε τη ΝΔ η κυβέρνηση, ενώ το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της δήλωσης Τσακαλώτου, δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών.
  • Ο Χ. Αλμούνια θα αξιολογήσει το πρόγραμμα βοήθειας του ESM προς την Ελλάδα. Ο πρώην επίτροπος διορίστηκε ως «ανεξάρτητος αξιολογητής» με την υποστήριξη μίας ομάδας του ESM.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ| ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης. Ψηφίστηκαν και ρυθμίσεις και για την κυκλοφορία φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων. Για τη «διαβλητότητα» του προηγούμενου συστήματος μίλησε ο υπουργός Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης. Η ΝΔ το χαρακτήρισε «απαράδεκτο, μη εφαρμόσιμο και προβληματικό». Τι είπαν τα κόμματα.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ| ΝΑΙ ΣΕ «ΧΩΡΟΥΣ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΤΡΑΜΠ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ| ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

An image of...
An image of...

ΝΔ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Απίστευτη δήλωση Καμμένου: «Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά αν μπουν τεθωρακισμένα». Επανέλαβε τα περί εξαπάτησης από τον πρωθυπουργό για τη Συμφωνία και τις κατηγορίες για τους πρώην βουλευτές του.


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 14,5% ΣΤΗ ΝΔ

Δημοσκόπηση της Publec Issue: Προβάδισμα 14,5 μονάδων για τη ΝΔ στην εκτίμηση πολιτικής επιρροής.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η μεγάλη έρευνα του eklogika.gr για τις Αυτοδιοικητές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Με εγκυρότητα και συνεχή ενημέρωση, οι υποψήφιοι και τα κόμματα από τα οποία έχουν λάβει στήριξη, σε καθημερινές αναρτήσεις. Σήμερα:
An image of...

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ| ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

An image of...
An image of...

ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Βαρουφάκης: Οι πρώτοι 22 υποψήφιοι του ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές. Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ Τ.Α

Σε 24ωρη απεργία σήμερα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση – Ποια είναι τα αιτήματά τους. Συγκεντρώσεις και πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
An image of...
An image of...
An image of...

ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην ομιλία του Α. Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. Η Συμφωνία των Πρεσπών, το δάνειο και η συμπεριφορά Πολάκη καθώς και οι μετακινήσεις στελεχών, στο επίκεντρο των σχολίων των κομμάτων.
An image of...

ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

«Η ΝΔ εκπροσωπεί την πιο ακραία και παλαιοκομματική αντίληψη», υποστήριξε ο Χ. Σπίρτζης. Ο προερχόμενος από τον Πασοκογενή χώρο υπουργός, κάλεσε ΔΗΣΥ να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για «μέτωπο ενάντια στις ακροδεξιές αντιλήψεις».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα