eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019
ekloges

Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ| ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΟΥ, ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

Την Κυριακή, 7 το πρωί με 7 το βράδυ ψηφίζουμε. Δείτε ποιοι ζητούν την ψήφο σας και χρήσιμες εκλογικές πληροφορίες, στο eklogika.gr, το μεγαλύτερο και εγκυρότερο site για τις εκλογές στην Ελλάδα. Και αμέσως μετά τις εκλογές, τα πρώτα exit poll, συνεχής ροή αποτελεσμάτων, νικητές και νικημένοι, δηλώσεις για την επόμενη ημέρα. Σήμερα:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παυλόπουλος: «Η ευρωστία της Δημοκρατίας εξαρτάται από τη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών, Α. Ρουπακιώτη, για την προετοιμασία ενόψει των εκλογών

ΑΡΘΡΟ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ

Τσίπρας: «Είναι στο χέρι μας να βάλουμε πρώτα τη ζωή μας». Το τελευταίο προσωπικό άρθρο – μήνυμα του πρωθυπουργού πριν από τις εκλογές με έκκληση για προσέλευση στην κάλπη «ώστε να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για τη ζωή τους».
sms-eklogiki-periodos
An image of...
An image of...
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ |ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ

  • Μητσοτάκης: «Μπορούμε να πείσουμε τους εταίρους για μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος». Τι είπε για τα «μεγάλα λαγωνικά» των επιστολών Καραμανλή για το Μακεδονικό και για τον ίδιο που σε καμία περίπτωση δεν θα εκχωρούσε «μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα». «Θα επιχειρήσω να διορθώσω κακώς κείμενα των επιπτώσεων της συμφωνίας», τόνισε. «Το χρέος μας θα αποπληρωθεί από την ανάπτυξη, όχι από την υπερφορολόγηση», είπε, εγγυήθηκε για τα επιδόματα, τις κύριες και επικουρικές συντάξεις όλων των συνταξιούχων. Χαρακτήρισε «εγγυημένες τις παλιές συντάξεις ενώ «θα υπάρχουν μεταβατικές διατάξεις να χρηματοδοτήσουμε πλήρως τις υφιστάμενες συντάξεις» με το πέρασμα στις ιδιωτικές ασφαλιστικές. Είπε πως «προτεραιότητα είναι να ενισχύσουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».
  • «Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα αλλάζουμε σελίδα», διεμήνυσε ο Κ. Μητσοτάκης. Είπε πως η ΝΔ είναι έτοιμη «να εκφράσει όσους ζητούν σιγουριά και πρόοδο». Ανακοίνωσε νέα διαδικασία χορήγησης ασύλου.
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ

An image of...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Κουτσούμπας: «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δεσμεύτηκαν να ακολουθήσουν τις επιταγές του 4ου μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ». Ο Γ.Γ του κόμματος αναφέρθηκε στις τροπολογίες και προτάσεις νόμου που θα καταθέσει μετεκλογικά το ΚΚΕ «για να καταργηθούν μνημονιακοί νόμοι, οι περικοπές και οι φόροι, για δουλειά με δικαιώματα, για δωρεάν σπουδές για τη νεολαία για την ανακούφιση της αγροτιάς».

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΔ- ΚΙΝΑΛ

Στοιχεία για συμφωνία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ για τη μετεκλογική περίοδο υποστηρίζει ότι έχει ο Β. Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως μάχη για το πρώτο κόμμα έχει κριθεί, εκτιμώντας πως το ΚΙΝΑΛ έχει συμφωνήσει να συμμετέχει στην κυβέρνηση
An image of...
An image of...

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΔΕΗ

Σταθάκης: «Η ΔΕΗ δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, αντιμετωπίζουμε μια καταστροφολογική επίθεση από τη ΝΔ». Πώς ο υπουργός Ενέργειας τεκμηρίωσε την άποψή του και απάντησε στις απειλές περί ποινικών ευθυνών προεκλογικά
An image of...
An image of...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΓΙΑ Χ.Α

Λαϊκή Ενότητα: Καταστροφή προεκλογικών πανό της από τη Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας τη «σφραγίδα» της.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin