132252385_618669805555739_666601428749341142_n

Το eklogika.gr σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία!

eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2020

Μίνι απολογισμός του 2020 από τον Στ. Πέτσα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (video). Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για τον covid, επικαλέστηκε τα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά στοιχεία, λέγοντας ότι η χώρα μας είναι «με καλύτερη επιδημιολογική εικόνα». Απέκλεισε χαλάρωση των μέτρων, απάντησε σε ερώτημα για το ενδεχόμενο τρίτου κύματος, έδωσε διευκρινίσεις για το πρόγραμμα εμβολιασμών. – Τι είπε για τη «συνέχιση της στήριξη σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους». - Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά, την προοπτική διαπραγματεύσεων και τι «οφείλει τώρα να επιλέξει η Τουρκία». - Τι απάντησε για το αν το 2021 θα είναι και εκλογική χρονιά. - Καταδίκασε τα επεισόδια ρατσιστικής βίας στο Ωραιόκαστρο.
Μια εικόνα του...

ΕΜΒΟΛΙΟ: ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Α. Τσίπρας: Δεν υπάρχει λόγος για ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο, είπε ο Αλ. Τσίπρας (video), αλλά «οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια λόγω της διαχείρισης της πανδημίας και τις παραλείψεις της κυβέρνησης». Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον εμβολιασμό του.
Μια εικόνα του...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ

Δ. Κουτσούμπας: Η αναγκαιότητα του εμβολιασμού να μην γίνει άλλοθι για τη μη θωράκιση του ΕΣΥ. Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι «ο εμβολιασμός θα είναι μακρόχρονη σχετικά διαδικασία. Αλλιώς, χωρίς τα κατάλληλα μέτρα και η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται και η σωστή προετοιμασία για τον μαζικό εμβολιασμό του κόσμου υπονομεύεται».
Μια εικόνα του...

Η ΗΓΕΣΙΑ ΨΗΦΙΣΕ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Η Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία έδωσε το «παρών» στον εμβολιασμό. Τι μηνύματα έστειλαν μετά τον εμβολιασμό τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο λοιμωξιολόγος Σ. Τσιόδρας, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας.
Μια εικόνα του...

ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Μια εικόνα του...

ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Στα 13,75 δισ. ευρώ το πρωτογενές έλλειμα στο 11μηνο του 2020. Ποιος ήταν ο στόχος και εάν επιτεύχθηκε. Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΑΕΙ

Ν. Κεραμέως: Τι είπε για το άνοιγμα των σχολείων και τις αλλαγές στα ΑΕΙ. Η υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε επίσης, στη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια και υπερασπίστηκε την αναγνώριση των αποφοίτων κολεγίων οι οποίοι είναι σε «ομηρία».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση κατεδαφίζει το επίπεδο των ελληνικών πανεπιστημίων. Κάνει λόγο για «αντιεκπαιδευτική πολιτική με αποσπασματικές νομοθετικές παρεμβάσεις που οδηγούν σε δυσλειτουργίες και υποβάθμιση». Τι αναφέρει για τους τίτλους σπουδών.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin