eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ COVID

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΣΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ

Τροπολογία του ΚΙΝΑΛ για ένταξη του προσωπικού του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά. Κατατέθηκε σε νομοσχέδιο, «ως έμπρακτη αναγνώριση του έργου και της κοινωνικής προσφοράς του».

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΚΚΕ: «Εξοργιστική και μακάβρια η προσπάθεια απόκρυψης των κυβερνητικών ευθυνών». «Τα συστήματα υγείας καταρρέουν εξαιτίας της εμπορευματοποίησης και της δήθεν αρμονικής συνύπαρξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Μια εικόνα του...

ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ 4

Σήμερα σε πάνω από 79.000 δικαιούχους ο 4ος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ύψους 420 εκατ. ευρώ, με το 50% αυτού του ποσού είναι μη επιστρεπτέο. Θα ακολουθήσει και άλλη εκταμίευση.
Μια εικόνα του...

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Διευκρινίσεις Βρούτση για τα αναδρομικά στους κληρονόμους συνταξιούχων. Τι είπε ο υπουργός Εργασίας σχετικά με τις προσωρινές συντάξεις και το δώρο Χριστουγέννων.
Μια εικόνα του...

ΠΡΑΤΤΩ: ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ

Σε πολιτικό κίνημα μετεξελίσσεται στο ΠΡΑΤΤΩ. Πώς αυτοπροσδιορίζεται και τι αναφέρεται στη διακήρυξή του σχετικά με τη σχέση του με άλλα κόμματα. Προσκλητήριο Ν. Κοτζιά για «τη μεγάλη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΣΠΑ

Να ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό του ΕΣΠΑ οι επιπτώσεις της πανδημίας ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η κυβέρνηση επιδεικνύει εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά στην ενεργοποίηση των εργαλείων της ΕΕ», αναφέρει ερώτηση 61 βουλευτών την οποία κατέθεσαν στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΟ VIDEO ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

«Έντυσαν» τη Βουλή με θρησκευτικές και στρατιωτικές εικόνες για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (video). Τι προβλήθηκε στην πρόσοψη της Βουλής και γιατί το χαρακτηρίζει «στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας» ο τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης.
Μια εικόνα του...

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ;

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια η σκοπιμότητα της επίσπευσης των δηλώσεων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις; Το υπουργείο Παιδείας με τα σχολεία κλειστά άλλαξε τις ημερομηνίες κατάθεσης από Μάρτιο στον προηγούμενο Νοέμβριο.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ORUS REIS

Ολοκληρώνονται στις 29 Νοεμβρίου οι εργασίες του Oruc Reis. Η ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας της Τουρκίας και οι αντιδράσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin