eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΝΕΕΣ ΚΛΙΝΕΣ Μ.Ε.Θ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ

ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δημοσκόπηση: Αρνητικά αξιολογούν οι πολίτες τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Η πλειοψηφία θεωρεί ότι το ΕΣΥ απροετοίμαστο. Αρνητική αξιολόγηση και για τους χειρισμούς σε τουρισμό και οικονομία. Πανελλαδική δημοσκόπηση της Prorata.
Μια εικόνα του...

COVID ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Β. Κοντοζαμάνης: Η δημόσια υγεία βγήκε κερδισμένη από την πανδημία. Πάνελ για τον Covid στο Thessaloniki Helexpo Forum. – Τι είπαν ο υφυπουργός Υγείας, ο πρώην υπουργός Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Α. Ξανθός και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Στ. Παραστατίδης.
Μια εικόνα του...

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διδασκαλική Ομοσπονδία: Πάνω από 8.000 κενά σε δημοτικά και νηπιαγωγεία. Ανησυχία της για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων. - ΟΛΜΕ: Μεγάλα κενά έως και 20% των θέσεων. – Υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη: η β’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες.
Μια εικόνα του...

1.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ| ΣΥΡΙΖΑ: ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΖΑΕΦ & «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»

Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ»

Μια εικόνα του...

ΝΔ ΚΑΤΑ ΑΝΤ. ΛΙΑΚΟΥ

Διαγραφή του Αντ. Λιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ. Η συγκινητική ανάρτηση του πανεπιστημιακού, από την οποία η ΝΔ απομονώνει τη φράση «θα έβαζα φωτιά στη Μόρια».

Μια εικόνα του...

ΛΕΣΒΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΓΜΗ

Αστυνομική επιχείρηση για τη μεταφορά προσφύγων στο Καρά Τεπέ στη Λέσβο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο νησί. Πόσους μάζεψαν, πόσα τα κρούσματα κορωνοϊού. Προειδοποίηση Μ. Χρυσοχοΐδη.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Διαψεύδει ο Ν. Μηταράκης τη χρήση παράνομων μεθόδων επαναπροώθησης προς την Τουρκία, μιλώντας στο CNN. Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε λόγο για δεκάδες εκατ. που χάνουν οι δουλέμποροι επειδή η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορα με «ανθρωπισμό».
Μια εικόνα του...

ΜέΡΑ25: ΖΟΦΕΡΟ ΤΟ 2021

ΜέΡΑ25: Το οικονομικό μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό. «Στα 11 περίπου δισ. η τρύπα του κρατικού Προϋπολογισμού, ενώ η κυβέρνηση δηλώνει αισιόδοξη και οι Βρυξέλλες ετοιμάζονται για επαναφορά των δημοσιονομικών στόχων από το β' εξάμηνο του 2021».
Μια εικόνα του...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ HUB

Υπουργός Υποδομών: Μεγάλη ευκαιρία για επενδύσεις το Ταμείο Ανάκαμψης. Ο Κ. Καραμανλής, είπε στο συνέδριο του Economist ότι η Ελλάδα εξελίσσεται στο μεγαλύτερο hub της ευρύτερης περιοχής της Ανατ. Μεσογείου. Τι σημαίνει αυτό.
Μια εικόνα του...

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ

Τροπολογία για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 28 ακριτικών νησιών. Η ρύθμιση θα ξεκινήσει από τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ 2020.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Αύριο η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 36.715 δικαιούχους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά λεωφορεία.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin