eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019
Αν ο Π. Καμμένος άρει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, ο Α. Τσίπρας θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ»

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

An image of...
An image of...

ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ

«Η Συμφωνία των Πρεσπών διαφυλάσσει γλώσσα και ταυτότητα», υποστήριξε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις 4 τροπολογίες για την αλλαγή του Συντάγματος. Τι είπε.

ΕΛΣΤΑΤ: 18,6% Η ΑΝΕΡΓΙΑ

Στο 18,6% η ανεργία τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ| ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έντονη φραστική αντιπαράθεση Α. Γεωργιάδη – Γ. Κατρούγκαλου και Ν. Παρασκευόπουλου, στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος σχετικά με την υπόθεση της Novartis και τη διαχείρισή της από τη Δικαιοσύνη. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ε. Τουλπάκη που χειρίζεται την υπόθεση, και χαρακτήρισε «λάθος» που πρέπει να καταργηθεί, τον θεσμό του εισαγγελέα διαφθοράς. Για «ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη», τον κατηγόρησε η κυβέρνηση.
An image of...
An image of...

ΤΣΑΒΡΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Γεωτρήσεις γύρω από την Κύπρο ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Τουρκία, προανήγγειλε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μ. Τσαβούσογλου. Τι είπε για τις εξορύξεις και τη στάση που πρέπει να κρατήσει η Ε.Ε, για το Κυπριακό και γιατί θέλει να καθυστερήσει η έναρξη των διαπραγματεύσεων.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Να διαφυλαχτεί η ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος από πολιτικές, κομματικές και επιχειρηματικές επιρροές, ζήτησε ο Γ. Στουρνάρας. Ο διοικητής της ΤτΕ, επανέλαβε ότι το απόθεμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών παραμένει πολύ υψηλό και παρουσίασε τη δική της πρόταση για τη δημιουργία Εταιρείας Ειδικού Σκοπού που θα απορροφήσει μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
An image of...
An image of...

ΧΟΥΝΤΗΣ: ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ζητά με ερώτησή του στην Κομισιόν ο Ν. Χουντής. Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας παρέθεσε συγκριτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα κατέχει την 7η θέση στην τιμή μετά φόρων του πετρελαίου θέρμανσης, ενώ έχει πολύ χαμηλότερο εισόδημα.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα