eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019
ekloges

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ & ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Ανάπτυξη για όλους» το σύνθημα Μητσοτάκη για τη ΔΕΘ. Τι είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με εκπροσώπους ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΕΒ, ΣΒΕ στο Μαξίμου εν όψει ΔΕΘ.

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι σύμβουλοι της περιφέρειας Αττικής. Τους στόχους της νέας διοίκησης προσδιόρισε ο νέος περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...
An image of...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Να ενισχύσουν την επανεγκατάσταση προσφύγων κάλεσε τις χώρες της ΕΕ ο Δ. Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ υπάρχουν 14 χώρες για επιπλέον 6.600 θέσεις επανεγκατάστασης σε πρόσφυγες. Η συνέντευξη του Επίτροπου μετανάστευσης στη γερμανική Die Welt.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Αναγκαία συνθήκη για την ανάπτυξη η άρση των capital controls, λέει ο Κ. Μητσοτάκης. Ανάρτηση του πρωθυπουργού: «Η Ελλάδα επανακτά μία από τις 4 θεμελιώδεις ελευθερίες της Ε.Ε. -την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων».
An image of...

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ευρωπαίοι Πράσινοι: Προβληματισμός για την πολιτική εξορύξεων στην Ελλάδα και τη μη εξαίρεση από αυτές περιοχών του δικτύου Natura 2000. Στην Αθήνα ευρωπαϊκό κλιμάκιο.
An image of...

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

Έκδοση σύνταξης αυθημερόν μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, υποσχέθηκε ο Ν. Μηταράκης. «Κάθε ασφαλισμένος πρέπει να γνωρίζει τι δικαιούται και πότε» είπε ο υφυπουργός Εργασίας.
An image of...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Σε ισχύ τέθηκαν οι αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων. Οι διευκρινίσεις που περιλαμβάνονται στην απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ. Πότε εκπνέει η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση.
An image of...

ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ

Χατζηδάκης: Η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ εξασφαλίσει βιωσιμότητά. Από χθες, τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ. Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το ΕΤΜΕΑΡ. Ο υπουργός Ενέργειας εξήγησε το σχέδιο βιωσιμότητας της ΔΕΗ.
deth
deth

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

Συγκροτείται Διυπουργική Επιτροπή Κρατικών Ενισχύσεων. Ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτήν και ποιο θα είναι το έργο της.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Αλ. Πατέλης επικεφαλής στο Οικονομικό Γραφείο του πρωθυπουργού. Το βιογραφικό του.
An image of...

ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ 1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Μόνο ηλεκτρονικά από σήμερα η ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με ΚΥΑ των Αδ. Γεωργιάδη και του Χρ. Σταϊκούρα
An image of...

ΓΛΥΠΤΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρόταση Μητσοτάκη στον Τζόνσον «να εκτεθούν στην Αθήνα τα Γλυπτά του Παρθενώνα το 2021». Η συνέντευξή του στη βρετανική «Observer». «Ο δανεισμός των Γλυπτών προς έκθεση …υπονομεύει και ακυρώνει την οριστική επιστροφή και επανένωση», σχολίασε η πρώην ΥΠ.ΠΟ, Μ. Ζορμπά. Δήλωση της Ελληνικής Λύσης.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin