eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020
Μια εικόνα του...

COVID 19: ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ|ΣΟΒΑΡΗ ΕΣΤΙΑ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ COVID

Κάλυψη Μητσοτάκη στον Κικίλια για το εμβόλιο του κορωνοϊού. «Η Ελλάδα θα λάβει την ποσόστωση εμβολίων κατά του κορωνοϊού που της αναλογεί», είπε ο πρωθυπουργός. Τι είπε για τους παραθεριστικούς προορισμούς. Τι συζητήθηκε για την προετοιμασία και τη διάταξη δυνάμεων στο Σύστημα Υγείας.
Μια εικόνα του...

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ORUC REIS

«Αναδίπλωση» του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού ότι το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες. Η αυτοδιάψευση και οι αντιδράσεις. Τι δήλωσε αρχικά ο αντιναύαρχος Α. Διακόπουλος, τί σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τι ανέφερε σε διευκρινιστική δήλωσή του ο σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη. – Η κριτική από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ε.Λ.

Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μια εικόνα του...

ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

Υπουργός Παιδείας: Τις επόμενες μέρες η διευκρίνιση των λοιμωξιολόγων για τη μάσκα στους μαθητές. Τι είπε σε συνέντευξη για το από ποια ηλικία θα είναι υποχρεωτική η μάσκα, τι θα γίνει με το θέμα των απουσιών και την εξ αποστάσεως διδασκαλία.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Παραλογισμός» το άνοιγμα των σχολείων «χωρίς μείωση των μαθητών ανά τάξη και χωρίς αυστηρότερες υγειονομικές προδιαγραφές». Η κοινή δήλωση των τομεαρχών Παιδείας και Υγείας του κόμματος, Ν. Φίλη και Ανδ, Ξανθού για την ανέφικτη εφαρμογή των μέτρων με τα υπάρχοντα δεδομένα.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

Θ. Καράογλου: Ενίσχυση επιχειρήσεων που πλήττονται από την ακύρωση της ΔΕΘ. Τι προανήγγειλε ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, τι είπε για τα projects για το Τεχνολογικό Πάρκο «Thess Intec» και την ανάπλαση της ΔΕΘ-Helexpo.
Μια εικόνα του...

15.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ

Υπογράφηκε ΚΥΑ για επιπλέον 15.000 θέσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Διευρύνονται και τα εισοδηματικά κριτήρια για να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων. Η απόφαση και τι δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, Δ. Μιχαηλίδου.
Μια εικόνα του...

ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

Υπουργός Εσωτερικών: Δεν θα δοθεί παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά, αντίθετα θα ενταθεί η ενημέρωση του κοινού μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε λήγει η σχετική ρύθμιση.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin