eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 23 Απριλίου 2020
Σύνοδος κορυφής

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟΨΕ-ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Με τηλεδιάσκεψη & σήμερα η σύνοδος κορυφής της ΕΕ με τους 27 ηγέτες να συζητούν για τον κοινό τους προϋπολογισμό 2021-27 & να εγκρίνουν μέτρα άμεσης βοήθειας ύψους 500 δισ. που θα τεθούν σε ισχύ από τον Ιούνιο. Δεν αναμένονται αποφάσεις για συμφωνία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, λόγω των μεγάλων διαφωνιών Βορρά – Νότου. Διάσταση απόψεων υπάρχει και στους ίδιους τους κόλπους του κυρίαρχου ευρωπαϊκού κόμματος, του ΕΛΚ:
Μια εικόνα του...

ΜΕΧΡΙ 4 ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ| ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

Μια εικόνα του...

ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΔΟΜΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ-ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΗΣΗ- ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ

Τα «μάζεψε» η κυβέρνηση για την τηλεκατάρτιση επιστημόνων - Χωρίς προϋποθέσεις θα δοθούν τα €600. Με εντολή πρωθυπουργού - Για «αστοχία» έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης. Τι υποστήριξε για τα voucher και τα ΚΕΚ - Σκληρά σχόλια από την αντιπολίτευση.

Η ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

Πόσο ήταν το δημόσιο χρέος στο δ τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Μειώθηκαν τα έσοδα και οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ – ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία επεκτείνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού για επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι και 20 εργαζόμενους. Περιλαμβάνεται και μείωση στο ενοίκιο φοιτητών που σπουδάζουν μακριά. – Τι είπε ο υφυπουργός Απ. Βεσυρόπουλος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στους οποίους καταβάλλεται μόνο το 60% του μισθώματος.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Τσίπρας στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ: Εκρηκτικό κοινωνικό μείγμα δημιουργούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Είπε για την ανάγκη εναλλακτικών προτάσεων διεξόδου από την κρίση και «την αναγκαιότητα ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα θέτει σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και όχι τα κέρδη». Κριτική στις ΠΝΠ όπου «δεν υπάρχει λογοδοσία και έλεγχος».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για όσους εργάζονται με εκ περιτροπής, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση στη Βουλή από 53 βουλευτές διότι «οι αποδοχές τους καταλήγουν να είναι κατώτερες της αποζημίωσης ειδικού σκοπού».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin