eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2019
ekloges

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

Ο ΖΑΕΦ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε

Βόμβα Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ενταξιακές διαπραγματεύσεις». Ο πρωθυπουργός της Β. Μακεδονίας προειδοποιεί για «δυσάρεστες εξελίξεις» σε Βαλκάνια και Ευρώπη. Απάντησε η εκπρόσωπος της Ε.Ε.
An image of...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Κ. Καραμανλής: «Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις που θα απαιτήσουν αποφασιστικότητα και τόλμη». Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε εκδήλωση. Τι είπε για τουρκική προκλητικότητα, προσφυγικό, Συμφωνία Πρεσπών.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ NOVARTIS

Προκαταρκτική για τη Novartis: Καταθέτει ο Κ. Φρουζής – Το ΚΙΝΑΛ ζητεί εξαίρεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα στην Επιτροπή ο γενικός διευθυντής της Novartis στην Ελλάδα κατονομασθείς ως ο δωροδοκών πολιτικούς. Θα εξεταστεί και το αίτημα του ΚΙΝ.ΑΛ για εξαίρεση των Πολάκη – Τζανακόπουλου, το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως «πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά μεθόδευση». Έγγραφο προς ΗΠΑ για δικαστική συνδρομή.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ

An image of...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενεργοποιείται ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιδότησης εισφορών για start up επιχειρήσεις Για εγγυοδοτικά εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδης
An image of...

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Πιο αυστηρές προϋποθέσεις για άδειες σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, προανήγγειλε ο Κ. Τσιάρας. Δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης σχετικά με όσα προβλέπονται στον Ποινικό Κώδικα.
An image of...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Αυξήθηκαν το Σεπτέμβριο οι καταθέσεις στις τράπεζες. Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Στήριξη στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας εξέφρασε ο Πρ. Παυλόπουλος. Τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας με την πρωθυπουργό της Σερβίας Α. Μπρνάμπιτς.
An image of...

ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

Εγκρίθηκε από το ESM η πρόωρη αποπληρωμή μέρος των δανείων του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Πώς σχολίασε την απόφαση ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας. Η ανακοίνωση του ESM και η δήλωση του επικεφαλής του, Κλ. Ρέγκλινγκ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΣΣΩΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin