eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 16 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ


Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρωθυπουργός: «Η κρίση από τον κορωνοϊό δεν έπληξε τις βάσεις της ελληνικής οικονομίας» (video). Ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ ότι «ο περιορισμός των απωλειών από την πρόσφατη κρίση θα ήταν χίμαιρα αν δεν είχε προηγηθεί μια σοβαρή κυβερνητική δουλειά». Σημείωσε πως η πανδημία έδειξε πως «πρέπει να επαναπατριστούν στην Ευρώπη βιομηχανίες στρατηγικής σημασίας για τη συλλογική μας ασφάλεια». Κάλεσε τα ξενοδοχεία να ανοίξουν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι επιχειρηματίες θα ανταποκριθούν.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ COVID

Μια εικόνα του...

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ | ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ Β΄ΚΥΜΑ ΤΟΥ COVID

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ & ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

Φ. Γεννηματά: «Θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα». Από το Καστελόριζο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έστειλε μήνυμα για την τουρκική προκλητικότητα.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΣΙΠΡΑ

ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα για τις ομιλίες στη συνέλευση του ΣΕΒ. «Διαγωνίστηκαν για το ποιος είναι ο πιο ικανός 'διευθυντής' των συμφερόντων τους», υποστηρίζε.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ν. ΤΑΧΙΑΟΥ

Παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο Ν. Ταχιάος, επικεφαλής της παράταξης που στήριξε η ΝΔ. Αιχμές κατά του δημάρχου Κ. Ζέρβα. Η επιστολή.
Μια εικόνα του...
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ν. Μηταράκης: Ως το τέλος Ιουλίου θα έχουν φύγει όσοι πρόσφυγες πρέπει να φύγουν από δομές φιλοξενίας. «Δεν μπορούμε να προσφέρουμε ισόβια στέγη σύνταξη σε αυτούς που έχουν λάβει διεθνή προστασία», είπε ο υπουργός. Τι είπε για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Βικτωρίας.
Μια εικόνα του...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Γ. Βρούτσης: «Το ασφαλιστικό είναι βιώσιμο - Κανείς συνταξιούχος δεν πρέπει να ανησυχεί». Διαβεβαιώσεις του υπουργού Εργασίας στη Βουλή για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό σύστημα. Τι απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών του ΚΙΝΑΛ & του ΚΚΕ για την ανησυχητική πορεία του ΕΦΚΑ & τα προβλήματα των ξεναγών.
Μια εικόνα του...

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Τι περιλαμβάνει το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το Μάτι. «Θα αντιμετωπιστούν τα σφάλματα του παρελθόντος. Θα διανοιχθούν δίοδοι προς την παραλία», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκης. Τι αλλάζει, τί είπαν οι εκπρόσωποι των φορέων.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΔ- ΚΙΝΑΛ

  • Προανακριτική Δ. Παπαγγελόπουλου: Δεν καλούνται ως ύποπτοι μη πολιτικά πρόσωπα γνωμοδότησε το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, επιβεβαιώνοντας την ένσταση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα κληθούν ως μάρτυρες δημοσιογράφοι & εισαγγελείς, παρα μόνο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. Η ΝΔ λέει ότι εάν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος Παπαγγελόπουλου για παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο, τότε «ασκείται δίωξη και στους τυχόν συμμετόχους-μη πολιτικά πρόσωπα».
  • Ενστάσεις ακυρότητας υπέβαλλε ο Δ. Παπαγγελόπουλος στην προανακριτική επιτροπή. Καλείται για εξηγήσεις χωρίς όρκο. Επεισοδιακή η διαδικασία στην Επιτροπή. Ο συνήγορός του Δ. Τσοβόλας την κατηγόρησε για «κατάχρηση εξουσίας». – Δ. Παπαγγελόπουλος: «Πλυντήριο σκανδάλων η επιτροπή» - ΝΔ: «Έχασε την ψυχραιμία του και επιδιώκει χειραγώγηση των βουλευτών». - Ένσταση ακυρότητας της κλήσης του από τον πρώην υπουργό.
  • Μιωνής κατά Παπαγγελόπουλου με αφορμή δημοσίευμα. Για «ένα από τα μεγαλύτερα παραδικαστικά κυκλώματα που έδρασαν στην πατρίδα μας», κάνει λόγο ο εμπλεκόμενος επιχειρηματίας. «Καταλαβαίνω ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις έχουν κάνει τον κ. Μιωνή να χάσει την ψυχραιμία του», απαντά η δημοσιογράφος Ι. Παπαδάκου που τον μηνύει.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin