eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Ν.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ| ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ - «ΒΔΕΛΛΕΣ»

Μια εικόνα του...

ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΣΤΗΝ Ε.Ε

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ

Σε ισχύ η απόφαση για την περίθαλψη, ασφάλιση και τις προϋποθέσεις εργασίας των μεταναστών – προσφύγων. Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η ΚΥΑ. Προβλέπεται απόδοση Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού. Αναλυτικά.
Μια εικόνα του...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Γ. Γεραπετρίτης: Αφαίρεση 10 βαθμών σε κάθε παιχνίδι σε περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας. Τι προανήγγειλε ο υπουργός. Είπε πως η ΕΕΑ διατύπωσε γνώμη όχι απόφαση, ότι η υπόθεση ΠΑΟΚ ήταν ευκαιρία για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου και αναφέρθηκε στις επαφές του με τον πρόεδρο και ειδικούς της UEFA.
Μια εικόνα του...

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

Πολιτική δίωξη και παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας καταγγέλλει ο Δ. Παπαγγελόπουλος Ο πρώην αν. υπ. Δικαιοσύνης σημείωσε πως εφόσον δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο ενοχής του επιχειρείται η δημιουργία δυσμενούς κλίματος εναντίον του. Επιστολή του στον πρόεδρο της προκαταρκτικής της Βουλής. Προειδοποιεί πώς δεν πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες χωρίς να εξεταστούν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: «ΥΠΟΠΤΗ» Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

ΚΙΝΑΛ: Κλήτευση της Ελ. Τουλουπάκη στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο, για ανωμοτί κατάθεση ως «ύποπτη» για αξιόποινες πράξεις. Έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η επιτροπή που κάλεσε εδώ τον Κ. Φρουζή ως μάρτυρα, σκέφτεται αν θα καλέσει την Εισαγγελέα, ως κατηγορουμένη;». Το ΚΙΝΑΛ είχε υποβάλει αίτημα να διαβιβαστούν στη Βουλή και οι καταθέσεις για το Noor1 που αναφέρονται στον Δ. Παπαγγελόπουλο.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΔ ΑΠΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ

Αποστάσεις της ΝΔ από το αίτημα του ΚΙΝΑΛ για ανωμοτί κατάθεση της Ε. Τουλουπάκη Γιατί οι βουλευτές της ΝΔ δεν αναμένεται να στηρίξουν το αίτημα του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΕΤΟΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ | ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ «ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ευρεία διυπουργική σύσκεψη για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Υπό τον αναπλ. ΥΠΕΞ, Μ. Βαρβιτσιώτη, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες, οι στόχοι και οι δράσεις ενόψει της ανάληψης από την Ελλάδα της Προεδρίας.
Μια εικόνα του...

ΟΧΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Γιατί δεν δέχθηκε ο Κ. Μητσοτάκης την παραίτηση του Θ. Ντόκου για τις δηλώσεις του περί συνεκμετάλλευσης. Ποιές εξηγήσεις έδωσε ο σύμβουλος Ασφαλείας του πρωθυπουργού οι οποίες κρίθηκαν ως επαρκείς.
Μια εικόνα του...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ VS ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ε. Τσακαλώτος: «Γνωστή αγαπημένη συνήθεια για τον Α. Γεωργιάδη η κοπτοραπτική». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε βίντεο δικό του το οποίο ανάρτησε ο υπουργός και σχετίζεται με την προστασία της Α΄ κατοικίας.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

Ύπουλη επίθεση σε βάρος του «βλέπει» το ΚΙΝΑΛ στα δημοσιεύματα για Α. Φλαμπουράρη – Κ. Γείτονα που προκάλεσε σενάρια προσέγγισης των δύο κομμάτων τα οποία καταλογίζει σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία. Στόχος, η ανάδειξη της πρόληψης και η βελτίωση της προαγωγής και της προστασίας της δημόσιας υγείας. Τι περιλαμβάνει.
Μια εικόνα του...

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Έκκληση Σταϊκούρα στους πολίτες να αξιοποιήσουν τη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Πόσοι είναι οι πολίτες που έχουν αποδεχθεί μέχρι στιγμής τη ρύθμιση, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Υπογράφηκαν οι πρώτοι διορισμοί εκπαιδευτικών σε κενές θέσεις. Είναι οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής.
Μια εικόνα του...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία κατά του ασφαλιστικού. Τι λέει για το νέο νόμο, τι ζητά, πότε απεργεί.
Μια εικόνα του...

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑΣ

Ν. Δένδιας: Κοινή πεποίθηση Ελλάδας – Ιταλίας πως τα μνημόνια Λιβύης – Τουρκίας είναι παράνομα Οι δύο Υπ. Εξωτερικών συμφώνησαν πως «επιχειρείται ο σφετερισμός ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων». Οι δηλώσεις.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin