eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΖΑΕΦ, ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ & ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

4 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε – ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πακέτο επενδύσεων €4 δισ. σε 10 κράτη-μέλη ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μεταξύ των κρατών μελών και η Ελλάδα. Ποια έργα πρόκειται να γίνουν και πού σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Επιτρόπου Κ. Κρέτσιου.

BLOOMBERG: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΔΝΤ

Πρόωρη πληρωμή των δανείων της Ελλάδας στο ΔΝΤ προβλέπει το Bloomberg. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο 4 οικονομικοί και πολιτικοί λόγοι συντρέχουν στην επιδίωξη της κυβέρνησης.
An image of...
An image of...

ΚΑΥΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Διεύρυνση της ΕΕΔΑ θέλει η κυβέρνηση – Αντίθετη δηλώνει η Επιτροπή. Ο λόγος για την «Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» στην Ελλάδα η οποία αποτελεί Ανεξάρτητη Αρχή και τη συζήτηση του νομοσχεδίου για διεύρυνση της σύνθεσής της ώστε να εκπροσωπούνται και άλλες ΜΚΟ. Τι δήλωσαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΕΔΑ για το θέμα.

ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Αυθαίρετη διαγραφή χιλιάδων αιτήσεων συνταξιοδότησης καταγγέλλει ο Γ. Βρούτσης. Ο τομεάρχης της ΝΔ είπε πως αποτελεί «απαράδεκτη ενέργεια, χωρίς προηγούμενο», η «αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου» για το 2017 και 2018.
An image of...

ΑΣΕΠ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Προκήρυξη για 1.116 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία, ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Μέχρι πότε πρέπει να έχουν υποβληθεί οι αιτήσεις από ενδιαφερόμενους πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
An image of...
An image of...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΤΣΙΤΗ» ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Στοιχεία για το «σκάνδαλο Πετσίτη» αποκαλύπτει η ΝΔ και ζητά στη Βουλή την πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής για να καταθέσει στην Επιτροπή. Ποια ερωτήματα θέτει η ΝΔ, τι δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου Σ. Ζαχαράκη και τί αναφέρει η ανακοίνωση της Αρχής που σχολιάζει τις εξελίξεις με τα δημοσιεύματα.

ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

Σύμφωνα με εγκυκλίους του υπουργείου Εσωτερικών, διαφέρει ο αριθμός των περιφερειακών συμβούλων και δημοτικών συμβούλων ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε περιφέρειας ή του κάθε δήμου. Δείτε:
An image of...

ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές. Μεταξύ αυτών και η Σεμίνα Διγενή. Τα βιογραφικά τους.

An image of...
An image of...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων και των κομμάτων που τους στηρίζουν στους δήμους όλης της χώρας, από το eklogika.gr:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ν. Κεραμέως: «Το πρόγραμμα Παιδείας της ΝΔ βασίζεται στην αξιοκρατία». Τι δήλωσε η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ από τη Θεσσαλονίκη για τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει το κόμμα της.

ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΕΔΔΑ)

Ένας Έλληνας, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για 1η φορά. Ποιος είναι.
An image of...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ειρωνικό το Ποτάμι για τα δάνεια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, παρ΄ ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε ότι έχει τραπεζικά δάνεια.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα