eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΝΑΤΟ: ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ

Γ. Στολτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν σκοπεύει να εμπλακεί στο θέμα με τις τουρκικές προκλήσεις. «Το ΝΑΤΟ παραμένει ουδέτερος παρατηρητής της κατάστασης» είπε ο Γ.Γ της Συμμαχίας και έστειλε μήνυμα σε Ελλάδα – Τουρκία.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ

Κυβέρνηση: Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να είναι αδιάφορο στις προκλήσεις της Τουρκίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας δήλωσε ότι «η τακτική των ίσων αποστάσεων αδικεί κατάφωρα την πατρίδα μας» και αναφέρθηκε στο τί θα πεί ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με Ερντογάν.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΤ. ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Έκκληση του Κ. Μητσοτάκη για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων σε Β. Μακεδονία και Αλβανία. Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στους FT, χαρακτήρισε ως λάθος το βέτο που άσκησε ο Ε. Μακρόν στη διαδικασία διεύρυνσης της ΕΕ και ζήτησε να «διορθωθεί». Τι είπε γιε τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας εντός του ΝΑΤΟ.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ

Α. Τσίπρας: «Περάσαμε στο δόγμα της αδράνειας και του κατευνασμού των γειτόνων μας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε πως οι προκλήσεις της Τουρκίας θα συνεχιστούν και ζήτησε συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων διότι υπάρχει «έλλειψη στρατηγικής». Κριτική για το κοινωνικό μέρισμα και το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Φ. Γεννηματά: Λάθος οι δηλώσεις για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Τι είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για Τουρκία, πορεία της οικονομίας και φορολογικό, στο Πολιτικό Εκτελεστικό Συμβούλιο του κόμματος.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΤΟ ΝΑΤΟ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ

ΚΚΕ: Το ΝΑΤΟ είναι παράγοντας αστάθειας και για την τουρκική προκλητικότητα οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένες απέναντι στο λαό.
An image of...

ΣΤΟ ΣτΕ Η ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 3ΕΤΙΕΣ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ΓΣΕΕ – Υπερασπίστηκε τις τριετίες, την ισχύ των οποίων αμφισβητούν εργοδοτικές οργανώσεις. Ποια τα νομικά επιχειρήματα με τα οποία υποστήριξε ότι οι προσαυξήσεις των τριετιών δεν έχουν καταργηθεί.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για μετατάξεις και αποσπάσεις μέσω κινητικότητας. Αναρτήθηκαν στη σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών τα αιτήματα των φορέων για την κάλυψη κενών θέσεων και αναρτήθηκαν οδηγίες για υποβολή αιτήσεων.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΟΙ 5 ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ποιοί είναι οι 5 κεντρικοί στόχοι της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Είπε πώς ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας το 2019 θα είναι 2% και το 2020 στο 2,8%, σε ετήσια βάση.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΨΗΦΟΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ν. Κεραμέως: Μόνιμοι διορισμοί στη γενική εκπαίδευση του χρόνου και στην ειδική αγωγή τον Δεκέμβριο. Τι απάντησε η υπουργός Παιδείας στη Βουλή.
An image of...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: «Πρόκληση και ευκαιρία η απεξάρτηση από τον άνθρακα»(video). Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα, χθες στη Μαδρίτη. Είπε πως στην Ελλάδα «μπορούμε να κινητοποιήσουμε επενδύσεις της τάξης πάνω των 40 δισ. ευρώ για την επόμενη δεκαετία».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: «FAKE» Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΛΑΡΚΟ

Ερώτηση του ΚΚΕ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης αλλά και το θέμα της ΛΑΡΚΟ, από τους ευρωβουλευτές του. Υποστηρίζεται ότι «με το ξήλωμα αρχικά των επικουρικών συντάξεων δρομολογείται η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης».
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Γ. Βρούτσης: Την 1η Ιουνίου θα εκδοθούν οι πρώτες ψηφιακές συντάξεις. Τι είπε ο υπουργός Εργασίας για την ενοποίηση των Ταμείων ή των διαφορετικών συστημάτων απονομής συντάξεων.

Μια εικόνα του...

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Υπουργός Τουρισμού: Κανένα πρόβλημα στον τουρισμό από το προσφυγικό. Τι είπε ο Χ. Θεοχάρης για τη διαφημιστική τουριστική καμπάνια στα «προσφυγικά» νησιά.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin