eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 16 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΟΑΕΔ: ΑΥΞΗΣΗ 5,1% ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ| ΙΟΒΕ: ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 21% ΦΕΤΟΣ

Μια εικόνα του...

ΕΚΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ 2021

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή: Ανάκαμψη της οικονομίας το 2021, αλλά και «σημαντική αβεβαιότητα» που απορρέει από συγκεκριμένες παραμέτρους. Έκθεση σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία από την πανδημία. Τα υποθετικά σενάρια σχετικά με το ύψος των επεκτατικών μέτρων και την διάρκεια επαναφοράς της οικονομίας στους ρυθμούς προ της κρίσης. Η επίπτωσή τους στην ανάπτυξη, στο δημόσιο χρέος και στην ανεργία.
Μια εικόνα του...

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ: ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»|ΤΕΣΤ COVID-19

  • Κ. Μητσοτάκης: Πρόσληψη 3.000 υπαλλήλων για το «Βοήθεια Στο Σπίτι». «Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η ενίσχυση του προγράμματος δεν είναι παροδική, είναι μόνιμη», είπε ο πρωθυπουργός συγχαίροντας τους συμμετέχοντες σε πρόγραμμα, για το έργο που προσφέρουν.
  • Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας όπου διενεργούνται εργαστηριακές εξετάσεις για τη διάγνωση κρουσμάτων κορωνοϊού. Ενημερώθηκε για την υλικοτεχνική υποδομή του Κέντρου. Χρήσιμες πληροφορίες για τα τεστ cobas 8800 που η Ελλάδα κινήθηκε άμεσα και προμηθεύτηκε μία πρώτη ποσότητα 90.000 τεστ.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ| ΣΥΡΙΖΑ: «ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ»

Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ

Δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ στα μέτρα για τον ιό & τα οικονομικά μέτρα– Μόνοι το Πάσχα 9 στους 10. Η δημοσκόπηση της Marc. Τα ποσοστά των κομμάτων, η μεγάλη έγκριση «καταλληλότητας» του πρωθυπουργού, οι δημοφιλείς υπουργοί & δημόσια πρόσωπα, η αξιολόγηση των μέτρων για επιχειρήσεις & εργαζόμενους. – Πόσοι θα πάνε στην Εκκλησία, πώς βλέπουν τα μέτρα για το Πάσχα.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Κυβέρνηση: Το φετινό Πάσχα είναι αλλιώς. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας εξήρε την «υπευθυνότητα» της Εκκλησίας για λειτουργίες κλειστές για το κοινό. Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου & η «κυβέρνηση επεξεργάζεται το στρατηγικό σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα».
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ & ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΤΗΣΕΩΝ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Πρόστιμο €1.200 για εργοδότες που απασχολούν εργαζόμενους που τελούν σε αναστολή εργασίας. Η απόφαση του υπουργού Εργασίας. Τι προβλέπεται.
Μια εικόνα του...

ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Πώς θα δοθούν τα €600 σε επιστήμονες - Το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με την Κ.Υ.Α που καθορίζει τους όρους και τη διαδικασία πληρωμής για τους έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας.
Μια εικόνα του...

Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ & Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια εικόνα του...

ΜέΡΑ25

Γ. Βαρουφάκης: Έρχονται χαλεπές μέρες. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε πως «με την εκούσια ανυπαρξία της στο Eurogroup, η κυβέρνηση φέρνει μνημόνιο που θα πλήξει έναν ήδη λαβωμένο λαό».
Μια εικόνα του...

ΚΕΠ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πώς εκδίδονται τηλεφωνικά τα πιστοποιητικά από τα ΚΕΠ Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς δίνει οδηγίες για τη λήψη πιστοποιητικών μέσω email, courier και τηλεφώνου.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin