eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Μετωπική Ν.Παππά- Αδ. Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή - «Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει στη φυλακή», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης (video) αναφερόμενος στην εισαγγελέα Διαφθοράς & στην υπόθεση δίωξης Α. Λοβέρδου. Ο Ν. Παππάς του είπε ότι στο σκάνδαλο Novartis είναι ελεγχόμενος ο ίδιος ο υπουργός. Ανταλλαγή σφοδρότατων κατηγοριών εκατέρωθεν, με αναφορές σε Σαμαρά, Μυωνή, Τουλουπάκη αλλά & τη χρήση «νανογιλέκων» & στολών φυλακής! Τι είπαν, ποιες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη για την εισαγγελέα Διαφθοράς. Τι απάντησε γραπτώς η εισαγγελέας Ελ. Τουλουπάκη.


Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Στ. Πέτσας: Λάβρος κατά Τσίπρα που δεν απαντά για το «παρακράτος», αλλά «προσωπική αγανάκτηση» «απλού πολίτη» η επίθεση Γεωργιάδη σε Τουλουπάκη. «Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μίλησε για επιβεβαίωση της στοχοποίησης της συζύγου του πρωθυπουργού & εξήγησε γιατί είναι «σοκαριστικά» & «πρωτοφανή» όσα αναφέρονται στο ηχητικό Μυωνή-Παππά. – Τι είπε ο Στ. Πέτσας για κορωνοϊό, τουρισμό, τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, την Αγία Σοφία, τη «θετική» απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, τα εύσημα της Ε.Ε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  • ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση καλύπτει την ωμή παρέμβαση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη». «Αν η κυβέρνηση θέλει ο υπουργός Ανάπτυξης να μιλάει ως απλός πολίτης, ας τον στείλει σπίτι του», απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με αιχμές περι ελέγχου από Α. Σαμαρά.
  • Α. Χαρίτσης: «Η ΝΔ επιδίδεται σε παρακρατική επιχείρηση». Ο εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «έχει στηθεί ένα σύστημα παράνομων ηχογραφήσεων, προκειμένου να εκβιάσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους» με ευθύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος ψήφισε τροπολογία «ώστε παράνομο υποκλαπέν υλικό να μπορεί να γίνει μέρος δικαστικών διαδικασιών όπως αυτή της προανακριτικής». «Τώρα, πριν καν αποφανθεί η δικαιοσύνη, η κυβέρνηση έσπευσε να υιοθετήσει το παράνομο αυτό υλικό».
Μια εικόνα του...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Κ. Τσιάρας: «Να συμβάλουμε όλοι στην αποκατάσταση του αισθήματος ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης». Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στη Βουλή, ζήτησε να μείνει ο χώρος της Δικαιοσύνης έξω από τις πρακτικές που τον πλήγωσαν στο παρελθόν, αλλά οι βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος (ΝΔ) & Γ. Παπαηλιού (ΣΥΡΙΖΑ), επανέλαβαν εκατέρωθεν επικρίσεις.
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚ. ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Πότε θα πληρωθούν τα αναδρομικά 8 μηνών για τις επικουρικές συντάξεις σε 250.000 συνταξιούχους. Γιατί «ο Ιούλιος είναι κρίσιμος μήνας για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση» σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση. Αυξήθηκαν οι έλεγχοι για την αδήλωτη εργασία, σε συνδυασμό με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Μια εικόνα του...

ΕΡΕΥΝΑ: ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Έρευνα αγοράς: 1 στις 3 επιχειρήσεις φοβάται λουκέτο, δεν είναι ικανοποιημένη από τα οικονομικά μέτρα. Τι δείχνει έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ για την κατάσταση στις μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις.
Μια εικόνα του...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Εγκύκλιος: Τι προβλέπεται για τους εποχικά εργαζόμενους. Διευκρινίσεις για την Κοινή Υπουργική Απόφαση, από το υπουργείο Εργασίας. Πώς θα γίνουν οι επαναπροσλήψεις εργαζομένων.

Μια εικόνα του...

ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Ν. Μηταράκης: Εκπαίδευση & ειδικό πρόγραμμα για ένταξη των προσφύγων στην αγορά εργασίας. Επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης και του επικεφαλής του ελληνικού γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης σε ένα από τα 17 εκπαιδευτικά κέντρα ένταξης προσφύγων που λειτουργούν στη χώρα από τον ΔΟΜ. Δηλώσεις Μηταράκη για την «αποϊδρυματοποίηση», το πρόγραμμα Helios, την ηλεκτρονική έκδοση ΑΦΜ για τους πρόσφυγες & την καταβολή του οικονομικού βοηθήματος στους αιτούντες άσυλο σε ελληνικές τράπεζες.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ

Μια εικόνα του...

Ν.Α ΕΥΡΩΠΗ

Ν. Δένδιας: «Ετοιμη η Ελλάδα θα αναλάβει την προεδρία της Διαδικασίας Συνεργασίας της ΝΑ Ευρώπης». Ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας σε ζητήματα ασφαλείας και προώθησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε τηλεδιάσκεψη των ΥΠ.ΕΞ της Ε.Ε.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ


Μια εικόνα του...

COVID


Μια εικόνα του...

ΜΙΚΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις μικροχρηματοδοτήσεις. Πώς ψήφισαν τα κόμματα και γιατί. Την Τρίτη η ψηφοφορία. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι επιχειρήσεις ζήτησε ο Χ. Σταϊκούρας.


eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin