eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ |ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «ΑΝΕΥΘΥΝΟ»| ΚΚΕ: ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Μια εικόνα του...

Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ|ΣΥΡΙΖΑ: 3.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

«Κανείς δεν θα ξεσπιτωθεί με το σχέδιο Ηρακλής» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Οικονομκών - Τι σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γ. Ζαββός είπε στη Βουλή, πως θα υπάρξει ευελιξία ρυθμίσεων, διότι προτεραιότητα δεν θα είναι οι ρευστοποιήσεις, αλλά οι ρυθμίσεις. Εμφανίστηκε βέβαιος πως με το σχέδιο Ηρακλής θα σωθούν πολλές βιώσιμες επιχειρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε για έλλειψη υποχρέωσης των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν την ελληνική οικονομία και έλλειψη ελέγχου των πράξεων των τραπεζικών διοικήσεων. Οι τομεάρχες Ν. Παππάς και Γ. Τσίπρας είπαν ότι «ως το τέλος Μαρτίου θα έχουν γίνει 3.000 πλειστηριασμοί», διότι «η ΝΔ αρνείται να θέσει όρους διαφάνειας στη λειτουργία των εξυπηρετητών και τη διαχείριση των εγγυήσεων».
Μια εικόνα του...

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ, ORUC REIS

Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Μια εικόνα του...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Στο υπ. Υποδομών η αρμοδιότητα για έκδοση οικοδομικής άδειας για μεγάλες επενδύσεις, με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο. Αφορά την αδειοδότηση της επένδυσης στην Κασσιόπη Κέρκυρας εξαιτίας των αντιδράσεων.

Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: 50% ΕΠΑΝΩ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Φ. Γεννηματά: Να εκδοθούν άμεσα οι εκκρεμείς συντάξεις. Επίσκεψη στο τμήμα συντάξεων του ΕΦΚΑ. Είπε ότι «50% αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο οι εκκρεμότητες για την έκδοση συντάξεων. Αυτό είναι κανονικότητα, η αποτελεσματικότητα;»
Μια εικόνα του...

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Ομοφωνία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεύρυνση και την οργανωτική ανασυγκρότηση. Ποια θέματα συζητήθηκαν. Δημοσιεύματα «που εμφανίζουν τον πλουραλισμό και τις διαφορετικές απόψεις ως αδυναμία, το μόνο που εξυπηρετούν είναι τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων».
Μια εικόνα του...

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ 13Η, 14Η ΣΥΝΤΑΞΗ

Συζήτηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης. Για «συνταγματική και νόμιμη» κατάργηση έκανε λόγο ο Επίτροπος Επικρατείας, το αντίθετο υποστήριξε ο συνήγορος του ελληνικού Δημοσίου(ΝΣΚ). Η ακροαματική διαδικασία. Πότε αναμένεται να βγει η απόφαση
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Δεν υπάρχει καμία διάθεση χειρισμού της Δικαιοσύνης». Για «πληγές» που άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και ότι «δεν υπάρχει από τη δική μας πλευρά καμία διάθεση ρεβανσισμού», απάντησε ο Κ. Τσιάρας στην κριτική για την υπόθεση Novartis.
Μια εικόνα του...

ΙΟΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανάπτυξη 2,2%-2,5% προβλέπει για το 2020 το ΙΟΒΕ Κρατάει τον πήχη πιο χαμηλά από την πρόβλεψη της κυβέρνησης για ανάπτυξη 2,8%.

Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εντός του 2020 ο διαγωνισμός για το φορέα λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης. Τι είπε ο Γ.Γ Υποδομών για τη μελέτη για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin