eklogika-freeidees_logo
Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΟΙ 79 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ & ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το eklogika.gr, το μεγαλύτερο εξειδικευμένο site για τις εκλογές στην Ελλάδα συνεχίζει την ολοκληρωμένη παρουσίαση όλων των ψηφοδελτίων και των 79 υποψηφίων Περιφερειαρχών στις 13 Περιφέρειες. Για την έγκυρη ενημέρωση των ψηφοφόρων μέχρι την ώρα της κάλπης. Για την επιλογή των πλέον ικανών να τους εκπροσωπήσουν στα νέα Περιφερειακά Συμβούλια. Δείτε:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ, Η 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ

eklogika-100
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ | ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

An image of...
An image of...

1,46 ΔΙΣ. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Στο €1,461 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου. Μικρότερο από το αντίστοιχο πέρυσι.
An image of...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3,5%

Η οικονομία θα πιάσει το στόχο για πλεόνασμα 3,5% εκτίμησε ο Γ. Στουρνάρας. Ωστόσο θεωρεί ότι ο στόχος δεν θα ξεπεραστεί ώστε να υπάρξει περιθώριο για νέες παροχές
An image of...

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΝΑΝ

Κάθειρξη 10 ετών στον Ανδ. Μαρτίνη για τη δωροδοκία από γερμανική εταιρία προκειμένου να προτιμηθεί για την αγορά εξοπλισμού του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
An image of...

BONUS ΣΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Μπόνους σε συνεπείς οφειλέτες προβλέπει τροπολογία της κυβέρνησης που κατατέθηκε στη βουλή.
An image of...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: 9,5% ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ

Στις 9,5 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το Politico. Πέντε τα ελληνικά κόμματα που θα στείλουν βουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο.
An image of...

ΕΚΛΟΓΕΣ: ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

An image of...
An image of...

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΠΡΕΣΒΗ ΗΠΑ

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο σπίτι του πρέσβη των ΗΠΑ σε συμπαράσταση στον Κουφοντίνα. Δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη. Καταδικάζει το ΥΠΕΞ. Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Στην Ολομέλεια η τροπολογία για τη ρύθμιση των οφειλών των φαρμακευτικών προς τα Ταμεία. 241 εκατ. ευρώ για την τριετία 2006-2008 που σύμφωνα με τους ελέγχους δεν αποδόθηκαν σε ΙΚΑ, ΟΠΑΔ.
An image of...
An image of...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Ερώτηση της ΝΔ στη Βουλή για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου. Οι 20 βουλευτές που την κατέθεσαν ρωτούν για τους λόγους που παραμένουν υψηλές, παρά τις συνεχείς κυβερνητικές δεσμεύσεις για πλήρη αποπληρωμή.

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

An image of...
An image of...

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ»

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΙΣΩΣ» ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

An image of...
An image of...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ

Κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε υποψήφιους δημάρχους. ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιτέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις υποψηφίων δημάρχων ότι δεν ήθελαν στήριξη. Τι απάντησε το κυβερνών κόμμα.

ΝΔ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ FAKE NEWS

An image of...
An image of...

ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Θεοδωράκης: «Η Ευρώπη κινδυνεύει από το λαϊκισμό και την ακροδεξιά». Ο επικεφαλής του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα