eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ

Μια εικόνα του...

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΗΞΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΙΧΑΛΙΑΚΟΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Καταδικάζουν τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος. Κοινή δήλωση των υπουργών Άμυνας των τριών χωρών για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Αιγαίο, για την εισβολή στη Συρία. Τάχθηκαν υπέρ της πολιτικής λύσης των προβλημάτων στη Λιβύη.
An image of...

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ

Να ανοίξει νέο κεφάλαιο εγκάρδιων διμερών σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας ζήτησαν Δένδιας – Λαβρόφ. Τι δήλωσαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών κατά την επίσκεψη του Ν. Δένδια και ελληνικής αντιπροσωπείας στη Μόσχα.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΕΠΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΗΠΑ

Συνάντηση Χατζηδάκη με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ. Εξέφρασε ανησυχίες για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας γύρω από την Κύπρο. Τι απάντησε ο Ν. Πάλμερ.
Μια εικόνα του...

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Προς το συμφέρον της Τουρκίας μια έκφραση συγνώμης για τα εγκλήματα του παρελθόντος, αναφερόμενος στη γενοκτονία των Αρμενίων. Η συνάντηση Π. Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο της Αρμενίας.
An image of...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Kυβέρνηση: Πολύ σημαντικές οι εξελίξεις απο την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κίνα. Στην Αθήνα τις επόμενες μέρες ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζιπίνγκ. Η αποτίμηση.
An image of...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη χειραγώγηση των αγώνων και την αντιμετώπιση της βίας. Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα αρχίσει αύριο παρουσία του Λ. Αυγενάκη. Τα μέτρα καταπολέμησης της βίας στους αθλητικούς χώρους.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Ν/Σ

Στο πραγματικό και όχι στο τεκμαρτό εισόδημα ο υπολογισμός του ορίου για τις ηλεκτρονικές αποδείξεις. Τι συζητήθηκε για το φορολογικό νομοσχέδιο σε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό.
An image of...

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ

Τις αλλαγές για το άσυλο παρουσίασε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Τι απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ερωτήσεις της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου. Χαρακτήρισε αναγκαία τη στήριξη από την ΕΕ των προσφύγων που μένουν στην Τουρκία αλλά και την προστασία των συνόρων από την Τουρκία.
Μια εικόνα του...

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ «ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ»

Πολιτική κόντρα για το μπάρμπεκιου- διαμαρτυρία κατά προσφύγων σε δομή της Θεσσαλονίκης. Καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Γιαννούλη, ειρωνική απάντηση των βουλευτών της ΝΔ, Κυρανάκη και Πλεύρη. «Άδειασε» τους βουλευτές της ΝΔ η Ντ. Μπακογιάννη.
Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ 1Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Χ. Σταϊκούρας: Νέες αλλαγές για την προστασία της πρώτης κατοικίας που θα αποσκοπούν στην κατάργηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ώστε να καταστεί η διαδικασία ευκολότερη και ταχύτερη ειδικά γι αυτούς που έχουν οικονομική αδυναμία». Τι προανήγγειλε ο υπουργός.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Διατάξεις «επείγουσας φύσεως» της Παιδείας. Αφορούν το Τμήμα των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τη χρηματοδότηση για το ΚΠΓ, κ.α. και εντάσσονται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Μια εικόνα του...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

Επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ για το Υπερταμείο. Ρωτάει τον Χ. Σταϊκούρα αν θα διατηρήσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ή θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κ. Πιερράκης: Στόχος οι υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις ψηφιακά. Τι είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ενιαία ψηφιακή πύλη και την αναβάθμιση των ΚΕΠ.
Μια εικόνα του...

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ 1821

Πότε ξεκινούν οι εργασίες της επιτροπής Ελλάδα 2021 στη Βουλή για την προετοιμασία για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin