eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019
ekloges

ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ| ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

Ο ESM ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

ESM: Προειδοποίηση στην Ελλάδα για το αφορολόγητο και το στόχο για το πρωτογενές πλεόνασμα. Χαρακτηρίζει ως «έτος – ορόσημο το 2018 για την Ελλάδα» και αποκλείει την αλλαγή του στόχους 3,5% στο πρωτογενές πλεόνασμα. Η έκθεση.
eklogika-100
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ

Τσίπρας: Βέβαιος ότι «το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να γυρίσει». Τι δήλωσε σε συνέντευξη για το πρόγραμμα της ΝΔ, την υπόθεση της Novartis, την επιστολή του εισαγγελέα Ι. Αγγελή και τον «Ρασπούτιν» που αποδίδουν σε υπουργό, για τον Ν. Κοτζιά και τη μη συμμετοχή του «Πράττω» στα ψηφοδέλτιά του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Γ. Βαρουφάκη και τα ελληνοτουρκικά. Κριτική της ΝΔ.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

An image of...

ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

Στο 19,2% το ποσοστό της ανεργίας στο πρώτο τρίμηνο του 2019, ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
An image of...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΑΛ

An image of...

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΝΔ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

An image of...

NOVARTIS: ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

An image of...

ΝΔ, ΚΙΝΑΛ: Ο ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ BEBAIΩΝΕΙ «ΣΚΕΥΩΡΙΑ» NOVARTIS

An image of...

ΖΑΕΦ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΟΣ

Ζάεφ: «Δεν συμφέρει κανέναν να ανοίξουν ξανά ζητήματα που έχουν επιλυθεί». «Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πολλά πλεονεκτήματα και για τις δύο χώρες», είπε ο πρωθυπουργός τη Β. Μακεδονίας.
An image of...

ΚΚΕ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για την 7ήμερη εργασία δεν είναι άλλοθι για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. «Απαράδεκτες» οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ κατά τη συνάντησή του με επιχειρηματίες, επίθεση στην Αχτσιόγλου.
An image of...

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ

Συνολικά 739 αιτήσεις για αναδοχή και υιοθεσία έγιναν μέσα σε 2 μήνες μετά την εφαρμογή του νέου νόμου, σύμφωνα με την Θ. Φωτίου
An image of...

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες με τους οποίους κατεβαίνει στις εκλογές η «Πλεύση Ελευθερίας».
An image of...

«ΠΡΑΤΤΩ»: ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θα πάρει μέρος στις εθνικές εκλογές η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, που στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχε στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί καταλογίζει «εχθρότητα» στον ΣΥΡΙΖΑ.
An image of...
An image of...

ΡΕΚΟΡ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ

Ρεκόρ σε σταυρούς για τις ευρωεκλογές έκανε ο Στ. Κυμπουρόπουλος ως πρώτος από όλα τα κόμματα.

ΣΕΜΙΝΑ- ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Παραιτείται από ευρωβουλευτής η Σ. Διγενή και κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΚΕ. Τι δήλωσε η δεύτερη στις ευρωεκλογές με το ΚΚΕ και ποιος αναλαμβάνει στη θέση της.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα