eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
Μια εικόνα του...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΖΩΝΗ

  • Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ν.μ. (ΒΙΝΤΕΟ) στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου ως το Ακρωτήριο Ταίναρο στην Πελοπόννησο. - Γιατί η επέκταση απαιτεί απόλυτη πλειοψηφία. - Τι απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας στην παρατήρηση του Γ. Κατρούγκαλου (ΣΥΡΙΖΑ) ότι υπάρχει διάσταση διατυπώσεων, του πρωθυπουργού και του υπουργείου Εξωτερικών για τις διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. - «Το θέμα των χωρικών υδάτων, είναι θέμα κυριαρχίας και δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης» είπε ο ΥΠ.ΕΞ. - ΟΙ τοποθετήσεις των εισηγητών. Οι θέσεις όλων των κομμάτων για το θέμα.
  • ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ προσχωρεί στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΝΔ έλεγε πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι «προσχώρηση στην επιχειρηματολογία της Τουρκίας» και τώρα την εφαρμόζει με τυμπανοκρουσίες», σχολιάζει τις δηλώσεις Ν. Δένδια στη Βουλή.
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Δημοσκόπηση ALCO: Μεγάλη μείωση των εισοδημάτων των εργαζόμενων του ιδιωτικού τομέα. Ποιο το ύψος της μείωσης. Αρνητική η ραγδαία ανάπτυξη της τηλεργασίας. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό της ΓΣΕΕ που έστειλε αιτήματα στην κυβέρνηση.
Μια εικόνα του...

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.τ.Δ

Συνάντηση της Κ. Σακελλαροπούλου με τη Ν. Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα μέτρα στα σχολεία και τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΕΓΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

  • Μέχρι σήμερα εμβολιάστηκαν 40 εκατ. άνθρωποι σε 51 χώρες, είπε η Μ. Θεοδωρίδου. Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ελλάδα και στον κόσμο, απάντησε για τους θανάτους στη Νορβηγία, διαβεβαίωσε ότι στη χώρα μας έχουν καταγραφεί ελάχιστες παρενέργειες και απάντησε στις 3 πιο συχνές ερωτήσεις για την περίοδο του εμβολιασμού. – Ο Γ.Γ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους, είπε πόσοι εμβολιασμοί έγιναν, πόσα ραντεβού κλείστηκαν, πόσα είναι διαθέσιμα και πότε θα γίνουν.
  • Β. Κοντοζαμάνης: 6 αντί για 5 δόσεις εμβολίου σε κάθε φιαλίδιο της Pfizer. Ο αναπλ. υπουργός Υγείας απάντησε στη Βουλή για την οικονομική ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ και την ένταξή του στα βαρέα και ανθυγιεινά. Αντιπαράθεση με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλο για τη διαχείριση της πανδημίας στην Θεσσαλονίκη.
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Μια εικόνα του...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Χ. Θεοχάρης: Εμβολιασμός, διαλειτουργικότητα και γρήγορα τεστ για τις μετακινήσεις. «Το άνοιγμα των συνόρων και της τουριστικής κίνησης θα πρέπει να γίνει με όρους σεβασμού στην ιδιωτικότητα κάθε ταξιδιώτη», είπε ο υπουργός Τουρισμού στη διάσκεψη της Μαδρίτης.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΜέΡΑ25 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Γ. Βαρουφάκης: Τα ποσοστά του εμβολιασμού αποδεικνύονται φιάσκο. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δυνατό να διενεργούνται οι 40.000 εμβολιασμοί, αλλά ούτε και το 1/5 αυτού του αριθμού».
Μια εικόνα του...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ΤΡΥΠΑ» ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Ταμειακό έλλειμμα 24,138 δισ. ευρώ στην κεντρική διοίκηση σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ στην αντίστοιχη περίοδο του 2019 το έλλειμμα ήταν 477 εκατ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Μια εικόνα του...

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ & ΤΟ LOCKDOWN

Μια εικόνα του...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνη στην κυβέρνηση για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό. Επικαλείται ΚΥΑ που προβλέπει την υποχρέωση της ΕΛΑΣ να διαθέτει προσωπικό για τη φύλαξη χώρων πραγματοποίησης συγκοινωνιακού έργου, αλλά «η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin