eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019
ekloges

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΑΟΖ & ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην Κύπρο ο Κ. Μητσοτάκης - Τι είπε για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, και το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία. Χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικές τις τριμερείς συνεργασίες στον ενεργειακό και άλλους τομείς. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της αποδεκτής, για την Κυπριακή Δημοκρατία, λύσης στο Κυπριακό, όπως τα απαρίθμησε ο Ν. Αναστασιάδης.

Ν/Σ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ, ΟΤΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
An image of...

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ «ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

ΣΥΡΙΖΑ: Το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος επαναφέρει το κράτος της Δεξιάς. «Αντί να απλοποιεί τις παρούσες δομές διακυβέρνησης, προσθέτει νέες» και «θα εντείνει υπαρκτά προβλήματα».
ΚΙΝΑΛ: «Ο Κ. Μητσοτάκης πηγαίνει το κράτος πίσω και από τη δεκαετία του ’60, επαναφέροντας την ‘ενός ανδρός αρχή’ ως νέα λογική της διοίκησης». Όχι σε «αυταρχικές και συγκεντρωτικές αντιλήψεις».
An image of...
An image of...

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Προφορική εντολή Βρούτση να μην εκδίδονται συντάξεις άνω των €10.000. Ο υπουργός Εργασίας με αφορμή δημοσιεύματα για υπέρογκες συντάξεις έκανε λόγο για «αβλεψία και αστοχία» του νόμου Κατρούγκαλου τον οποίο η κυβέρνηση θα αλλάξει με «κατεπείγουσα νομοθετική παρέμβαση».

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ VS ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Αχτσιόγλου σε Βρούτση: «Ψευδής η εικόνα» για τις πολύ υψηλές συντάξεις. «Αποκρύπτουν σκόπιμα βασικά δεδομένα» υποστηρίζει η πρώην υπουργός και κατηγορεί τον νυν ότι «διαρκώς ανακαλύπτει δήθεν τρύπες στο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» λόγω «αδυναμίας του να αναμετρηθεί με το έργο αυτό».
An image of...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Εγκύκλιος για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού - Πού απαγορεύεται το κάπνισμα. Υπενθύμιση της νομοθεσίας και αναφορά στα πρόστιμα αναλυτικά.
An image of...

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Μέχρι σήμερα η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις - Τσουχτερά πρόστιμα για τυχόν καθυστέρηση ανά περίπτωση. Μέχρι πότε η πληρωμή του φόρου.
An image of...
An image of...

ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ποιοί είναι οι Γενικοί Γραμματείς της Προεδρίας της Κυβέρνησης. Ήταν ένας, τώρα γίνονται 3. Τα βιογραφικά τους.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΛΟΥΛΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποπομπή του Κ. Λούλη για εξύμνηση της Δικτατορίας. Γιατί καταγγέλλει πως η συμμετοχή του Γ.Γ Τουρισμού στην κυβέρνηση συνιστά πρόκληση για τη Δημοκρατία. Τι απαντά ο ίδιος ο Κ. Λούλης.
An image of...

ΔΕΗ

Χατζηδάκης: Από άτομα υψηλού εισοδήματος προέρχονται οι μισές οφειλές στη ΔΕΗ. Αυξήσεις στα ποσά που εισπράττει η ΔΕΗ, που πάντως θα αντισταθμιστούν από μειώσεις στον ΦΠΑ και στο ΕΤΜΕΑΡ προανήγγειλε ο υπ. Περιβάλλοντος
An image of...

ΣΥΝΤΑΞΗ

Έρχεται η ψηφιακή σύνταξη Άμεσα αναμένεται να κατατεθεί διάταξη σε νομοσχέδιο που θα καθιστά υποχρεωτική την αναγραφή αριθμού ΑΜΚΑ στα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin