eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ & ΤΟ «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ» ΤΗΣ Ε.Ε.

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘ

Μια εικόνα του...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Επιτροπή για τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων «για ισότιμη θέση στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας», ώστε «όλοι να αισθάνονται ελεύθεροι χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις», είπε ο πρωθυπουργός στον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ΕΔΔΑ), στον οποίο ανέθεσε να είναι πρόεδρος της Επιτροπής. Ποιοι άλλοι μετέχουν.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Οι 13 μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας ανέφερε πως στόχος του σχεδίου είναι η αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων συνολικού ύψους 32 δισ. ευρώ. Παρουσίασε στο Ecofin τις βασικές μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις που περιλαμβάνονται με σημαντικούς πόρους του ιδιωτικού τομέα.
Μια εικόνα του...

ΠΗΡΑΜΕ 2,5 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΟ

Στα 2,5 δισ. ευρώ τα κεφάλαια που αντλήθηκαν για το Δημόσιο από το 30ετές ομόλογο. «Η έκδοση συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους», είπε ο Χ. Σταϊκούρας.
Μια εικόνα του...

1,5 ΔΙΣ. ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ

Στο €1,5 δισ. το πρωτογενές έλλειμμα στο πρώτο δίμηνο του 2021 σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ»

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας της συμφωνίας Δημοσίου – Ελληνικός Χρυσός που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25. Για «αποικιοκρατική σύμβαση» και «παράβαση καθήκοντος του υπουργού» μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι απάντησε ο υπουργός, τι είπαν οι εισηγητές όλων των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ

Προς συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στην Άγκυρα στα μέσα Απριλίου. Ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Τουρκίας.
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ. Κουτσούμπας: Άμεσα μέτρα για τις σεισμόπληκτες περιοχές και επίδομα €1.000 στους πληγέντες. Τι ζήτησε από την κυβέρνηση κατά την περιοδεία του στη Λάρισα, ο γ.γ. του ΚΚΕ για τις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: “FAKE” ΤΑ 24 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Δ. Τζανακόπουλος: Fake news το ότι δόθηκαν 24 δισ. ευρώ κατά των συνεπειών της πανδημίας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «στην πραγματικότητα οι πρόσθετες δαπάνες για την αντιμετώπιση όλης αυτής της κρίσης δεν ξεπερνούν τα 5 με 5,5 δις».
Μια εικόνα του...

ΥΠ.ΟΙΚ.: ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Θ. Σκυλακάκης: Ασφαλέστερο να έχεις κάποιον να δουλεύει με μέτρα, παρά να έχει επαφές χωρίς μέτρα. Υπέρ του ανοίγματος της αγοράς τάχθηκε ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών. «Οι δυνάμεις μας είναι πεπερασμένες», είπε. Ανακοίνωσε ότι θα ξανανοίξει η πλατφόρμα για σφάλματα προηγούμενων επιστρεπτέων.
Μια εικόνα του...

ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ…

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κόντρα στη Βουλή για τις διαδηλώσεις. Για «επικίνδυνη πολιτική σκοπιμότητα» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας. – Τις διαδηλώσεις προκαλεί η κυβερνητική πολιτική και όχι κάποιο κόμμα, απάντησε η αντιπολίτευση. – Ο υπουργός προανήγγειλε τροπολογία για την επαναλειτουργία των δικαστηρίων. – Τι είπε στην Επιτροπή ο Πρόεδρος των Δικηγορικών Συλλόγων.
Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ν. Κεραμέως: Παράταση σχολικού έτους εντός του Ιουνίου. «Προτεραιότητα της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία, με ειδική μέριμνα για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια», είπε η υπουργός Παιδείας. Τι ανέφερε για την τηλεκπαίδευση και τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση υπονομεύει τις ΣΥΔ για ανάπηρα παιδιά. Ερώτηση 25 βουλευτών στη Βουλή, για το πάγωμα ίδρυσης νέων ΣΥΔ και την χρηματοδότησή τους από τον ΕΟΠΠΥ με βάση ΚΥΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin