eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019
ekloges

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ| ΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΚΟΜΜΑΤΑ

Βουλή LIVE: Στην τελική ευθεία η διαδικασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος παρόντων του πρωθυπουργού και των αρχηγών. Μείζον ζήτημα η αποσύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρόωρη διάλυση της Βουλής. Ποια είναι τα κύρια θέματα που συζητούνται από σήμερα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβερνητική πλειοψηφία να κάνει δεκτή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ, για τη συνταγματική κατοχύρωση της λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας, άφησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης, Ευρ. Στυλιανίδης. Τι είπαν οι εισηγητές όλων των κομμάτων και ποια η διαδικασία.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Στα 5,755 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα για το 10μηνο, σημειώνοντας σημαντική υπέρβαση από τον στόχο σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

Στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, στήριξη των ΑΠΕ. Ρυθμίσεις για την απολιγνιτοποίηση έως το 2030. Αλλαγές στα εργασιακά.
An image of...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους 13 περιφερειάρχες για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ. Ποια τρία σημεία θα θέσει ο πρωθυπουργός.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΠΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Α. Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας. Ποιοι οι στόχοι του προέδρου όλων των Περιφερειών στην εποχή της Περιφερειακής Διακυβέρνησης.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, NOVARTIS

ΣΥΡΙΖΑ: «Απάντηση στην τρομολαγνεία της κυβέρνησης η ειρηνική πορεία». Τι είπε ο εκπρόσωπος Τύπου Αλ. Χαρίτσης για το Πολυτεχνείο, την Συνταγματική Αναθεώρηση και τη στάση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, για τον Φρουζή και τη Novartis.
Μια εικόνα του...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ & ΚΟΝΤΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κόντρα για την παρουσία του Αλ. Τσίπρα στην πορεία: Καυστική ανακοίνωση της ΝΔ, καυστική απάντηση ΣΥΡΙΖΑ, επίθεση του ΚΙΝΑΛ στον Τσίπρα. Πορείες και στη Θεσσαλονίκη
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Τσίπρας: Στο Πολυτεχνείο «η πρώτη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση». Η ανάρτησή του στο facebook ότι «πάνω από 40.000 πολίτες έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό» και το «κατηγορώ» της ΝΔ για «καπηλεία που επιχειρεί» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. «Δεν είναι ανταγωνιστικό το ΠΑΣΟΚ με το Κίνημα Αλλαγής» υπογραμμίζει η ηγεσία του κόμματος. Ενημερωτικό σημείωμα για το συνέδριο και έμμεσες απαντήσεις στον Π. Γερουλάνο κι άλλα στελέχη για την κριτική που ασκούν στη Φ. Γεννηματά.
Μια εικόνα του...

ΠΟΤΑΜΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ «ΔΩΡΕΑ» ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤ.

ΠΟΤΑΜΙ: Αναστολή της λειτουργίας. Τι ζητάει να γίνει με τη χρηματοδότηση €500.000 που δικαιούται. Το κείμενο του Πολιτικού Συμβουλίου που «είναι σίγουρο ότι θα βρούμε ξανά το δρόμο να ενωθούμε και να βοηθήσουμε τη χώρα».
Μια εικόνα του...

«ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ»

Δεν θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο διαβεβαίωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος Για ενίσχυση της αυτοδιοίκησης με πρόσθετες αρμοδιότητες και πόρους μίλησε ο υπουργός Εσωτερικών.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin