eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ»| ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ| ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

Μια εικόνα του...

ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ| ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνία για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα. Υπεγράφη διαδικτυακά. Τι περιλαμβάνει. Τι είπε ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης.
Μια εικόνα του...

ΑΣΕΠ: ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ & ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στο καθεστώς προσλήψεων στο Δημόσιο.
Μια εικόνα του...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα σε όλη την ΕΕ διαβεβαίωσε η φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπε πότε θα εγκριθεί το πρώτο εμβόλιο.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΦΗΜΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ

Φίμωση του Τύπου και πογκρόμ κατά των δημοσιογράφων καταλόγισε στον Κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφορά στους δημοσιογράφους Ε. Ακρίτα, Δ. Κρουστάλλη, Π. Χαρίτο. – Στ. Πέτσας: «Η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει ούτε στα ΜΜΕ, ούτε στη δουλειά των δημοσιογράφων».
Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑμΕΑ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΧΩΡΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Αλλαγές στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι προτάσεις του υπουργείου παρουσιάστηκαν από τη Ν. Κεραμέως στην έκτακτη Σύνοδο των Πρυτάνεων. Τι προβλέπεται και για την πρόταση «ενίσχυσης της ασφάλειας των ΑΕΙ».
Μια εικόνα του...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ

Γ. Στουρνάρας: Μέσος ρυθμός ανάπτυξης 3,5% για τη δεκαετία. Ο διοικητής της ΤτΕ συνέδεσε την πρόβλεψη με τα 72 δισ. που θα εισρεύσουν και με το να μείνει η χώρα προσανατολισμένη στις μεταρρυθμίσεις.
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2021- ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΟΙ ΤΟΜΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κ. Μητσοτάκης: Ο προϋπολογισμός προωθεί τις τομές που θα φέρουν ξανά τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης (video). Ο πρωθυπουργός είπε πως «κεντρική επιλογή είναι η μείωση των ανισοτήτων». Ανακοίνωσε μείωση ενοικίου για πληττόμενες επιχειρήσεις, αναφέρθηκε στη θωράκιση του ΕΣΥ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το «περίφημο 'μαξιλάρι'» και για την ύφεση. – Για τα εθνικά θέματα είπε πως «δεν είναι ακριβές ότι δεν υπήρξαν κυρώσεις». Ανακοίνωσε υπογραφή συμφωνίας για 18 αεροσκάφη από τη Γαλλία, νέα επένδυση στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΧΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σκληρή επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: «Αποτύχατε και έχετε χάσει τον έλεγχο» (video). «Μιλάτε λες και συζητάμε τον προϋπολογισμό μιας άλλης χώρας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στη Βουλή. Ναι σε «έναν έντιμο διάλογο και μια έντιμη λύση με την Τουρκία για την υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, χωρίς εκβιασμούς», αλλά χωρίς «γκρίζες ζώνες στην κυριαρχία των νησιών μας».
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΚΙΒΔΗΛΟΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΜΟΣ

Φ. Γεννηματά: Εκτός τόπου και χρόνου ο προϋπολογισμός (video). Κατήγγειλε την κυβέρνηση για «κίβδηλο μεταρρυθμισμό, αλαζονεία, αναποτελεσματικότητα, διχαστικές πολιτικές», που «κλείνει κάθε προοπτική για ένα μέλλον Δημοκρατίας, βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής προστασίας». Αλλά και «πλήρη ανικανότητα να προωθήσει τα ελληνικά συμφέροντα» στη Σύνοδο Κορυφής.
Μια εικόνα του...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΤΗΤΑΣ

Δ. Κουτσούμπας: Μνημείο αντιλαϊκότητας σε βάρος των εργαζομένων (video). Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «πλασιέ των μεγάλων εμπορικών ομίλων» και ζήτησε «διαγραφή και όχι η προσωρινή αναστολή χρεών». Είπε ότι «το εξοπλιστικό πακέτο δεν έχει ως προτεραιότητα την άμυνα του λαού και της χώρας», αλλά «να υποστηρίξει τους επικίνδυνους σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ στην περιοχή».
Μια εικόνα του...

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Κ. Βελόπουλος: «Χουντίνι της οικονομίας» ο Χρ. Σταϊκούρας. Κατήγγειλε «αλχημείες» και «λανθασμένες προβλέψεις» στους οικονομικούς δείκτες και τα στοιχεία. Αποδέχθηκε την πρόταση Γ. Βαρουφάκη για εξεταστική επιτροπή για τη χρεοκοπία. Προέβλεψε καθαίρεση Ν. Δένδια.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin