eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη στήριξη των εργαζομένων. Ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, προανήγγειλε τροπολογία για τη χορήγηση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και σε άλλες ομάδες επαγγελματιών, πέραν των ήδη δικαιούχων, και τροπολογία για ρύθμιση των οφειλών ελευθέρων επαγγελματιών. Τι είπε - Τι ζητάει η αντιπολίτευση και ποιες τροπολογίες έχουν προτείνει τα κόμματά της.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

2ΠΛΑΣΙΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Κ. Μητσοτάκης: Διπλασιάζεται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το Δεκέμβριο. Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για το νομοσχέδιο «Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων». Τόνισε ότι είναι ένα «σημαντικό νομοσχέδιο», που «προσθέτει ακόμα μία δέσμη μέτρων» στη «συνέχιση ελάφρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων και της απασχόλησης μέσω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών». Η ομιλία του.
Μια εικόνα του...

ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, 5 ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: 600 ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Μια εικόνα του...

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Μια εικόνα του...

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2021

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ, ΑμΕΑ, ΥΠΑ

Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ & ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Α. Τσίπρας: «Ανίκανη, ανεύθυνη και κυνική» η κυβέρνηση (video). Ομιλία στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «ιδεολογικά αντίθετη με το ΕΣΥ» και «αδιανόητο» ότι στον προϋπολογισμό προβλέπονται «μειωμένες δαπάνες υγείας κατά 600 εκατ.». Κατήγγειλε σκάνδαλα με ημετέρους, ανακοίνωσε πως θα ζητήσει «τη παρέμβαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για έλεγχο των δαπανών υγείας λόγω κορωνοϊού». – Στ. Πέτσας: «Ίδια αντιπολιτευτική συνταγή: πλειοδοσία»
Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID & ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μια εικόνα του...

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ομόθυμη καταδίκη των τουρκικών χειρισμών από τη Βουλή. Όλες οι πλευρές ενέταξαν τις δηλώσεις Τσαβούσογλου σε τακτική κίνηση ενόψει της Συνόδου Κορυφής και σε «παιδαριώδεις χειρισμούς που δεν πείθουν». Οι τοποθετήσεις του υπουργού Εξωτερικών και των εκπροσώπων κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΩΠΟ 4 ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Κοινό υπόμνημα Ελλάδας, Ιταλίας, Μάλτας και Ισπανίας για το νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση. Οι χώρες πρώτης εισόδου ζητούν οι κανόνες να είναι σαφείς και ως προς τους κανόνες αλληλεγγύης των κρατών-μελών, ώστε η ευθύνη να είναι κοινή. Το έστειλαν στην ηγεσία της Ε.Ε.

Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Περισσότεροι ιατροί - βουλευτές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ευχαριστίες από τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Μ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ εξελέγη η Μαριέττα Γιαννάκου. Πρώτη φορά που Έλληνας βουλευτής αναδεικνύεται στο αξίωμα αυτό. Αντιπρόεδρος υποεπιτροπής για την ασφάλεια και την άμυνα και ο Α. Λοβέρδος.
Μια εικόνα του...

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Αυστηρότερους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων ζήτησε ο Μ. Χρυσοχοΐδης «απέναντι σε κάποιους λίγους ασυνείδητους ή σε εκείνους τους ανόητους που παράγουν θεωρίες συνωμοσίας». Δηλώσεις από τη Β. Ελλάδα.
Μια εικόνα του...

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Γ. Στουρνάρας: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας παραμένει βιώσιμο μέχρι και το 2030. Η ομιλία του διοικητή της ΤτΕ σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Μια εικόνα του...

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Πότε θα γίνει η προπληρωμή επιδομάτων και η καταβολή δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin