eklogika-freeidees_logo
eklogika-christmas-2019-newletter-card
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

  • Κ. Μητσοτάκης: Ενίσχυση για την ΕΛ.ΑΣ. σε δυναμικό και εξοπλισμό. Στην παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκε ο πρωθυπουργός και δεσμεύθηκε για στήριξη ώστε να υπάρξουν «άμεσα και απτά αποτελέσματα στην ασφάλεια των πολιτών». «Οι γειτονιές μας θα έχουν μεγαλύτερη προστασία σε λίγο καιρό», είπε χαρακτηριστικά.
  • «Η Ελλάδα επιθυμεί το διάλογο, όχι όμως υπό καθεστώς εκβιασμών», είπε ο Κ. Μητσοτάκης για τα ελληνοτουρκικά. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τον ορισμό της υφαλοκρηπίδας και των θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο πρωθυπουργός στήριξε τη στρατηγική Χρυσοχοΐδη και την ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας πως «θα συνεχιστεί η πάταξη της ανομίας» και «θα τσακιστεί η τρομοκρατία». Η συνέντευξή του.
Μια εικόνα του...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΘΑΝΟ

  • Ύστατο «Χαίρε» στον Θάνο Μικρούτσικο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, πολιτικών αρχηγών, καλλιτεχνών και πλήθος κόσμου. Ποιοι συμμετείχαν, δηλώσεις και στεφάνια επωνύμων.
  • Πέθανε ο Θάνος Μικρούτσικος. Ποιος ήταν. Δηλώσεις σύσσωμου του πολιτειακού και πολιτικού κόσμου. - Μ. Θεοδωράκης: «Η απώλεια του Θ. Μικρούτσικου βαθύ τραύμα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι».
Μια εικόνα του...

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ 2020

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΕΛΩΝ - ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Παράταση μέχρι 15 Ιανουαρίου για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων. Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πώς θα δοθεί το επίδομα γέννησης ύψους €2.000. Μέχρι πότε θα διαρκέσει η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου.
Μια εικόνα του...

ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πότε αρχίζει η κατάθεση δικαιολογητικών για 5.250 μόνιμους διορισμούς στη Γενική Εκπαίδευση. 10 χρόνια μετά τους τελευταίους μόνιμους διορισμούς, αναρτήθηκε η πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η απόφαση.
Μια εικόνα του...

ΣΗΜΕΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Σήμερα κατά 90% το κοινωνικό μέρισμα, είπε ο Σ. Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά αλλά και στη διαδικασία αδειοδότησης για τα Περιφερειακά κανάλια, με συγκεκριμένα κριτήρια.
An image of...

ΜΗΝΥΜΑ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Επίσκεψη Φ. Γεννηματά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». «Κανένα παιδί χωρίς μια ζεστή αγκαλιά» ευχήθηκε για το 2020 η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γ. Κατρούγκαλος: «Δεν είναι στον προγραμματισμό της Τουρκίας το θερμό επεισόδιο». «Η Τουρκία δοκιμάζει τις αντοχές μας» γι΄ αυτό «χρειάζεται αρραγές μέτωπο», είπε ο τομεάρχης Εξωτερικών ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ Σ.Α

ΣΥΡΙΖΑ: Άδικες διακρίσεις της κυβέρνησης κατά της αστυνομίας ως προς τα επιδόματα. Οι Ευκλ. Τσακαλώτος και Γ. Ραγκούσης την χαρακτηρίζουν «ανάλγητη» για τη μη απονομή του επιδόματος των 120€.
An image of...

ΚΥΠΡΟΣ - ΛΙΒΥΗ ΚΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Κύπρος και Λιβύη χαρακτήρισαν ως παραβίαση του διεθνούς δικαίου το μνημόνιο με την Τουρκία. Γιατί οι πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και της Λιβύης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις κινήσεις της Τουρκίας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin