eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ| ΔΥΟ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΥΟ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ

  • Το τελικό πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο και τους χειρισμούς του στην υπόθεση της Novartis. Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής. Θα εισαχθεί για συζήτηση και ψηφοφορία στην Ολομέλεια της βουλής που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης. Τι περιλαμβάνει στις 895 σελίδες του: Τα πορίσματα των μελών της πλειοψηφίας και όσων κομμάτων κατέθεσαν.
  • Αντικρουόμενα είναι τα πορίσματα των αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου για τη Novartis. Ο Ε. Ζαχαρής ζητάει την ποινική δίωξη της Ελένης Τουλουπάκης – Ο Λ. Σοφουλάκης σημειώνει πως δεν προκύπτουν στοιχεία εναντίον της, αλλά προέκυψαν ποινικά αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα κατά πέντε άλλων προσώπων
  • Δυο ποινικές διώξεις: Στην Ελ. Τουλουπάκη αλλά και όσων την κατηγόρησαν. Ποια είναι τα σοβαρότατα αδικήματα κακουργηματικού και πλημμελημματικού χαρακτήρα που θα διερευνηθούν και αφορούν τους χειρισμούς της κ. Τουλουπάκη στην υπόθεση της Novartis. - Και δεύτερη έρευνα για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες όλων των προσώπων που κατηγόρησαν την Ελ. Τουλουπάκη και τα οποία με βάση το πόρισμα του Λ. Σοφουλάκη, πρέπει να ελεγχθούν ποινικά: Ι. Αγγελή, Ε. Ράϊκου, Ν. Μανιαδάκη, Κ. Φρουζή, Ν. Μανία.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ – ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΤΑ

Μια εικόνα του...

ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Μια εικόνα του...

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ: ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ 27 ΤΗΣ Ε.Ε

Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Μια εικόνα του...

21,2% ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ!

Εντυπωσιακό προβάδισμα 21,2 μονάδων υπέρ της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Marc. Τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου. Τι απάντησαν οι ερωτώμενοι για τον κορωνοϊό και την τουρκική επιθετικότητα.
Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΒΑΘΜΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ|ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΓΕΛ, ΕΠΑΛ

Υπουργείο Παιδείας: Διευκρινίσεις για μαθητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς και της εγγραφής αποφοίτων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – Οι προϋποθέσεις.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Αύξηση των κόκκινων δανείων το επόμενο διάστημα προβλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος , γεγονός που καθιστά την μείωση τους άμεση προτεραιότητα. Τα στοιχεία της έκθεσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. «Καθίσταται σαφές ότι απαιτούνται επιπλέον ενέργειες, τόσο από τις τράπεζες, όσο και από την Πολιτεία».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου για τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ. Τα στοιχεία του Ινστιτούτου για «αδιαφανή διανομή σε βάρος των ΜΜΕ, της πολυφωνίας και της ελευθεροτυπίας». «Πολλά μέσα ενημέρωσης που θεωρούνται αντιπολιτευόμενα έλαβαν δυσανάλογα μικρότερα ποσά σε σύγκριση με πιο φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης, παρόλο που είχαν μεγαλύτερη κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα’... Πάνω από 200 ιστοσελίδες, που δεν περιλαμβάνονται στο Μητρώο online media, πήραν παρανόμως χρήματα, αλλά και για τη χρηματοδότηση ανενεργών ή και ανύπαρκτων ιστοσελίδων με ελάχιστους ή καθόλου αναγνώστες».
Μια εικόνα του...


ΒΟΥΛΗ: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΟΔΥ, ΕΟΠΥΥ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Υπουργός Εργασίας: Υποχρεωτική η δημοσιοποίηση των εκθέσεων των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου με ειδική διάταξη για «ΗΛΙΟ», "ΕΡΓΑΝΗ", "ΑΡΤΕΜΙΣ", κ.ά., για «καθαρή εικόνα του ασφαλιστικού συστήματος και της αγοράς εργασίας». Ο Γ. Βρούτσης επισήμανε ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναιτιολόγητα είχε διακόψει την έκδοσή τους, αποκρύπτοντας πολύτιμα και κρίσιμα στοιχεία».


Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Α. Τσίπρας: Η κυβέρνηση επανεκκίνησε τον τουρισμό με μεγάλο ερασιτεχνισμό. «Ο τουρισμός καρκινοβατεί και η αναζωπύρωση της επιδημίας είναι προ των πυλών», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ζάκυνθο.
Μια εικόνα του...

ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παρατείνεται μέχρι τις 22 Ιουλίου η προθεσμία για την επιστρεπτέα προκαταβολή. 20.000 δικαιούχοι δεν έχουν ακόμα οριστικοποιήσει τις αιτήσεις τους.


eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin