eklogika-freeidees_logo
eklogika-christmas-2019-newletter-card
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ EASTMED - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Υπογράφηκε το προσύμφωνο για τον αγωγό EastMed – «Επιστέγασμα μιας ουσιαστικής συνεργασίας» είπε ο Κ. Μητσοτάκης. Δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, του Κύπριου Προέδρου Ν. Αναστασιάδη, του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπ. Νετανιάχου, κατά τη συνάντησή τους σήμερα στην Αθήνα. Γιατί χαρακτηρίζεται «συμμαχία μεγάλης σημασίας». «Ο αγωγός φυσικού αερίου μπορεί να είναι όνειρο για ορισμένους και εφιάλτης για κάποιους άλλους, σήμερα όμως τίθενται οι βάσεις για την υλοποίησή του», είπε στην τελετή υπογραφής, ο υπουργός Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης. Τι προβλέπεται στο προσύμφωνο. Η διαδρομή του αγωγού στην Ελλάδα.

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΘΕΤΙΚΟΣ Ο EASTMED, ΑΠΑΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ν. Παππάς: «Θετική εξέλιξη η συμφωνία για τον Eastmed». Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει επίσης τη ΝΔ ως «κυβέρνηση-απάτη για Ελληνικό, μέρισμα, 13η σύνταξη, κατώτατο μισθό».
Μια εικόνα του...

ΑΡΙΘΜΟΣ-ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ

Πάνω από 46.000 πρόσφυγες- μετανάστες πέρσι σε Λέσβο, Χίο, Σάμο. Σχεδόν διπλάσιοι από την προηγούμενη χρονιά στη Λέσβο. Από που προέρχονται. Μόνο στη Μόρια σήμερα, 6.500 ανήλικοι. Τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

«ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ» Ο EASTMED

«Επικοινωνιακό πυροτέχνημα» ο αγωγός EastMed» για την Ελληνική Λύση. Επισημαίνει την απουσία Αιγύπτου και Ιταλίας από τη συμφωνία.
Μια εικόνα του...

ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙ

Χρ. Σταϊκούρας: Πλέον η ελληνική οικονομία αξιολογείται θετικά από τους εταίρους, τους επενδυτές, τους οίκους αξιολόγησης. Ποιους στόχους έθεσε στην έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου για το 2020 ο υπουργός Οικονομικών.
Μια εικόνα του...

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Στ. Πέτσας: Από αύριο η πίστωση του κοινωνικού μερίσματος. Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη διαδικασία καταβολής του, για το ενδεχόμενο προσφυγής στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης και για τις άδειες περιφερειακών καναλιών.
An image of...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Εξετάζουμε και ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα» με την Τουρκία. Τι είπε ο υπουργός Άμυνας για πιθανή κλιμάκωση των προκλήσεων της Τουρκίας, για την αγορά φρεγατών από τη Γαλλία αλλά και στο θέμα των μισθών των ενστόλων.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ

ΚΙΝΑΛ για τις απολύσεις στον ΟΤΕ: Άλλη μια δίσεκτη χρονιά για τους εργαζόμενους. «Η διοίκηση του ΟΤΕ έστειλε μήνυμα αυθαιρεσίας και ετσιθελισμού» αναφέρει ο Τομέας Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής και ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠτΔ

Μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία: «Θα υπερασπισθούμε τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια». Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Προεδρική Φρουρά. Το μήνυμά του για το 2020 προς την Τουρκία και η προτροπή του για «αρραγή ενότητα» στην Ελλάδα.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ 10ΕΤΙΑ

Μήνυμα Α. Τσίπρα για το 2020: Η νέα 10ετία αρχίζει με νέες προκλήσεις και νέες δυνατότητες. Για ακραίο λαϊκισμό της ΝΔ σε σχέση με τα εθνικά θέματα κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο του. Χαρακτηρίζει ως «πατριωτική δύναμη ευθύνης», τον ΣΥΡΙΖΑ. Τί υποστηρίζει για το Δικαστήριο της Χάγης και την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.
An image of...

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ

8,8 εκατ. για την αλιεία, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδης.
Μια εικόνα του...

ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ -2020

Οι ευχές των πολιτικών για το 2020. Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας.
Μια εικόνα του...

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ξεκίνησε με τη νέα χρονιά, ο αριθμός έκτακτης ανάγκης, 112 για όσους βρίσκονται σε κίνδυνο ή χρήζουν βοήθειας, καθώς και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Πώς λειτουργεί, πώς γίνεται η ενημέρωση.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin