eklogika-freeidees_logo
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019
ekloges

ΒΟΥΛΗ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αποχωρεί από την πολιτική και την ηγεσία του Ποταμιού ο Στ. Θεοδωράκης. Η τελευταία του ομιλία στη Βουλή. Ψήφισε τους Ποινικούς Κώδικες ως την «τελευταία θετική συνεισφορά του Ποταμιού στην χώρα» που «παραλίγο να συνθλίβει στις συμπληγάδες του κομματισμού».

ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Διατάξεις από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για τη διανομή του Τύπου. Την «διασφάλιση της ελεύθερης και ανεμπόδιστης διανομής» του Τύπου προς τα σημεία πώλησης και το κοινό προβλέπει τροπολογία.
eklogika-100
An image of...
An image of...

ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 68 ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΙΝ.ΑΛ, ΜΕΡΑ25, Ε.Λ

An image of...

ΒΟΥΛΗ & ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ: Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ

An image of...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «ΘΑ ΕΚΟΒΑ» ΤΟΝ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ

Τσακαλώτος : «Ανοησίες» οι δηλώσεις Ρέγκλινγκ ότι η Ελλάδα χρεώθηκε €100 δισ. επί Βαρουφάκη. Γιατί ο υπουργός Οικονομικών αμφισβήτησε απόλυτα τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και τις «αμφιβολίες» στην έκθεση της Κομισιόν. Η ανάλυσή του για το ποια είναι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.
An image of...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Τσίπρας: Χαλάσαμε τα σχέδια κάποιων στο εξωτερικό για τον τουρισμό. Η ομιλία του στον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων για το «ισχυρό brand name της Ελλάδας στον τουρισμό. «Ο δρόμος προς τα μπροστά δεν είναι δεδομένος ό,τι και να συμβεί» ανέφερε.
An image of...

ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εκλογές, σύμφωνα με τη Singular Logic. Οι καινοτομίες που χρησιμοποιήθηκαν βοήθησαν την ταχύτητα της διαδικασίας, αναφέρει η εταιρεία.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΔ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Αυξήσεις σε φάρμακα και ενέργεια προανήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στον ΣΕΠΕ που αποτελεί και «προγραμματική θέση» από το 2017.
An image of...
An image of...

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΥΕΙ

Δραγασάκης: Κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν συνθήκες παράλυσης της Διοίκησης. «Στόχος της εικόνας περί δήθεν ρουσφετολογίας είναι να μην γίνει συζήτηση επί των προγραμμάτων ενόψει εκλογών», είπε ο υπουργός Οικονομίας.

An image of...

ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ

Οι αντιδράσεις ΚΙΝ.ΑΛ και ΚΚΕ στις δηλώσεις Τσίπρα για την έκθεση της Κομισιόν. Η Φ. Γεννηματά είπε πως ο πρωθυπουργός «λέει τώρα νέο παραμύθι και ζητάει ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν τη δεξιά» και το ΚΚΕ ότι «η επόμενη κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις».
An image of...
An image of...

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΝΔ

Σταθάκης: Οι επιδόσεις της κυβέρνησης είναι συγκεκριμένες και αναμφισβήτητες. Ο υπουργός Περιβάλλοντος υποστήριξε ότι «οι μισοί στη ΝΔ λένε ότι θα ισχύσει η αναλογία 5:1 για τους ΔΥ, ενώ ο Γ. Σταϊκούρας λέει πως μπορεί να τηρηθεί η αναλογία 1:1».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κοινές δράσεις και έργα θα προωθήσουν δήμος Θεσσαλονίκης - περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας. Τι είπαν σε συνάντησή τους ο νέος δήμαρχος Κ. Ζέρβας και ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας παρουσία και άλλων επικεφαλής παρατάξεων.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα