eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ: ΣΥΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠ.ΕΞ ΤΗΣ Ε.Ε

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Ν. Δένδια, ενώ η κυβέρνηση ενημέρωσε τον ΟΗΕ και το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε για τη «συμφωνία» Τουρκίας – Λιβύης. Οι εξελίξεις:
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Κ. Μητσοτάκης: Βούληση τη κυβέρνησης η σύνδεση της έρευνας με την καινοτομία και την οικονομία. Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που συστάθηκε και είπε ότι αυτό θα υποβάλλει «ετήσια Έκθεσης Στρατηγικής για την Έρευνα και την Καινοτομία με στόχο να αποτελεί βάση του σχεδιασμού για όλη τη δημόσια διοίκηση αλλά και την κυβέρνηση». Ο ρόλος του νέου οργάνου και τα φορολογικά κίνητρα για τις καινοτόμες επιχειρήσεις.
Μια εικόνα του...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ & ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Επιμένει ο Ερντογάν: Η Τουρκία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στην ανατολική Μεσόγειο. Θα προμηθευτεί με ένα νέο πλοίο-γεωτρύπανο και «βλέπει» επέκταση των επιχειρήσεων στη Μαύρη Θάλασσα ή διεθνή ύδατα. Χαρακτήρισε «διεθνές σκάνδαλο» την απέλαση από την Ελλάδα του Λίβυου πρέσβη, το οποίο η «Ελλάδα θα πληρώσει». Η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου. Και δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μ. Τσαβούσογλου για την κυβέρνηση της Λιβύης και τον ΟΗΕ.
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ Η ΣΕΡΒΙΑ

Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Σερβίας - Συνάντηση με Π. Παυλόπουλο. «Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί στο ακέραιο μαζί με την διεθνή κοινότητα, μαζί με την ΕΕ, τα σύνορά της, το έδαφός της, την ΑΟΖ της», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο ομόλογός του, Αλ. Βούτσιτς, είπε ότι η χώρα του θα αναγνωρίζει πάντοτε το έδαφος και την ακεραιότητα της Ελλάδας όπως και της Κύπρου. Γιατί χαρακτήρισε «ιδιαίτερα σημαντική» την επίσκεψη.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ

Α. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί την καρδιά της προοδευτικής παράταξης». Η ομιλία του προέδρου σε εκδήλωση της ΠΑΣΟΚογενούς συνιστώσας. Κριτική στην κυβέρνηση και στο σημερινό ΠΑΣΟΚ. Κώδωνα κινδύνου για τα ελληνοτουρκικά, ότι η πολιτική Μητσοτάκη, «μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα».
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε

Προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων ζητούν οι Έλληνες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τι προκύπτει απο τα αποτελέσματα της φθινοπωρινής έρευνα του Ευρωβαρόμετρου.
An image of...

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το www.gov.gr θα είναι το νέο ψηφιακό ΚΕΠ, σύμφωνα με το Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δ. Αναγνωστόπουλο σε συνέδριο για την έρευνα και την καινοτομία. Σε ποιο τομέα υπήρξε πρόοδος, τι γίνεται με την ταυτοποίηση των στοιχείων του πολίτη.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ανυπαρξία πολιτικών λύσεων για τον αγροτικό κόσμο καταγγέλλουν 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ερώτηση προς το Μ. Βορίδη με εκτίμηση πως «ο αγροτικός κόσμος οδηγείται σε πρωτοφανές τέλμα».
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Σ. Ζαχαράκη: Προσλήψεις ωρομίσθιων μουσικών για 63.500 ώρες στα μουσικά σχολεία. Η απάντηση της υφυπουργού Παιδείας σε ερώτηση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Ευ. Λιακούλη.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin