eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 6 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ 500 ΔΙΣ. ΣΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19 | ΑΥΡΙΟ ΤΟ EUROGROUP

Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: 24 ΔΙΣ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πακέτο €24 δισ. στην οικονομία μέχρι το καλοκαίρι για τη στήριξη των εργαζομένων και την τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας. Είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την πρόταση της Ι.Σ για να λειτουργήσουν κεκλεισμένων των θυρών οι εκκλησίες τη Μ. Εβδομάδα & αναφέρθηκε στην ενίσχυση του ΕΣΥ, με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας να ανασχεδιάζεται σε δύο άξονες.
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ»

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ & ΤΕΣΤ

Ο πρωθυπουργός υπέρ της πρότασης Η. Μόσιαλου για την αγορά από την ΕΕ των πατεντών για νέα εμβόλια & τεστ ταχείας ανίχνευσης του ιού. Με δηλώσεις του σε γερμανική εφημερίδα, ο Κυρ. Μητσοτάκης επιχειρηματολόγησε υπέρ της πρότασης του Έλληνα καθηγητή, ώστε να μπορέσουν να διατεθούν εμβόλια & τεστ, «όσο το δυνατόν ταχύτερα, δικαιότερα και σε λογικό κόστος».
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: 7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μια εικόνα του...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Τι ισχύει για την απασχόληση συνταξιούχων – Διευκρινίσεις σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας. Τι προβλέπεται στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» & παραδείγματα. Τι αναφέρει για περικοπή-αναστολή σύνταξης, απασχολούμενους στον ιδιωτικό τομέα & σε φορείς του δημοσίου, καταβολή εισφορών, αξιοποίηση του χρόνου ασφάλισης, δήλωση ανάληψης απασχόλησης, πρόσωπα που εξαιρούνται από τη μείωση του ποσού της σύνταξης.
Μια εικόνα του...

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΤΑ 800 ΕΥΡΩ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: 3 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

Αναρτήθηκαν στο e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών – Οι 3 εναλλακτικές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του COVID-19.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΣΤΟ 4% Η ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργός Οικονομικών: Υπερδιπλασμό των μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης το Μάιο- Στο 4% η ύφεση. «Η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας κινείται γρήγορα και αποφασιστικά», είπε ο Χρ. Σταϊκούρας.
Μια εικόνα του...

EKLOGIKA: ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ Η ΥΦΕΣΗ

«Η ύφεση θα είναι βαθιά - Χρειαζόμαστε σχέδια στήριξης αλλά και αναδιάρθρωσης της οικονομίας». Άρθρο- ανάλυση του Διευθυντή του eklogika.gr, Χρήστου Καψάλη.
Μια εικόνα του...

ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Εθνικό σχέδιο από τον ΕΟΔΥ για τη διασφάλιση της επάρκειας αίματος προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Με ποια στοιχεία διαψεύδουν τον φόβο των πολιτών απέναντι στην απειλή.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Μια εικόνα του...

COVID-19: ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

Μια εικόνα του...

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΔΑΠΑΝΩΣ

Χωρίς χρέωση η πρόσβαση από κινητά δίκτυα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μετά από συμφωνία με Cosmote, Vodafone και Wind που έκανε η κυβέρνηση με πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας.
Μια εικόνα του...

ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Διευκρινίσεις από το υπουργείο Οικονομικών για την επιστρεπτέα προκαταβολή σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά, λόγω κορωνοϊού. Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin