eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 30 Ιουνίου 2020
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙ & ΔΩΡΕΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

Μια εικόνα του...

Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ

«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, δεν πωλείται» είπε ο Α. Τσίπρας για την ΕΥΔΑΠ. Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ παγίων. Είπε ότι ακόμη και στις χώρες του νεοφιλελευθερισμού «δεν είδαμε να ξεπουλιούνται τα δίκτυα ή να ξεπουλιούνται τα πάγια και μάλιστα με έναν τρόπο που η αποτίμηση τους είναι τόσο εξευτελιστική όπως προτείνεται εδώ». Κρούουν κώδωνα κινδύνου οι εργαζόμενοι για την τιμή, την ποιότητα και την εθνική ασφάλεια του νερού.
Μια εικόνα του...

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δύο γυναίκες στην ηγεσία Συμβουλίου Επικρατείας & Αρείου Πάγου. Οι Δικαστικοί Μ. Σάρπ και Α. Αλειφεροπούλου. Βιογραφικά, δηλώσεις για την άσκηση των νέων καθηκόντων τους.
Μια εικόνα του...

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ 14 ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.

Ανοίγουμε σύνορα αύριο σε 14 χώρες εκτός Ε.Ε. Ποιες χώρες εγκρίθηκαν από την Ε.Ε, ποιες παραμένουν «ανεπιθύμητές» για επίσκεψη στην Ελλάδα.

Μια εικόνα του...

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ - ΜΑΤ

Ένταση σε διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Εργαζόμενοι σε νοσοκομεία με αίτημα την ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδης ανέφερε πως η κυβέρνηση «με μεγάλη ευκολία αντικατέστησε τα χειροκροτήματα προς τους εργαζόμενους της υγείας με τα κλομπ».
Μια εικόνα του...

ΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΙΩΝΗ - ΠΑΠΠΑ

Χωρίς «μονταζιέρα» το ηχητικό Σ. Μιωνή – Ν. Παππά, έδειξε πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτη πραγματογνώμονα που προσκόμισε στην προκαταρκτική επιτροπή Δ. Παπαγγελόπουλου ο Σ. Μιωνής. Γνήσια & «δεν έχει υποστεί ουδεμία συρραφή» η ηχογράφηση.
Μια εικόνα του...

ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟ & ΦΠΑ |ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ


Μια εικόνα του...

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ e-ΕΦΚΑ| ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΠΕΚΑ

Μια εικόνα του...

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» - ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙΝΑΛ

Μια εικόνα του...

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Μια εικόνα του...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Συνάντηση της Ν. Κεραμέως με εκπροσώπους της ΓΣΕΕ για το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Κατάρτιση. Η υπουργός Παιδείας υποστήριξε πως «από λύση ανάγκη για λίγους, η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μπορεί να αποτελέσει συνειδητή επιλογή και εργαλείο απασχόλησης για πολλούς». Τι επισήμανε η ΓΣΕΕ.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χ. Σταϊκούρας: Ποιες είναι οι πολιτικές που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να χτίσει ένα νέο παραγωγικό πρότυπο. Ο υπουργός Οικονομικών είπε στο «10th Nicosia Economic Congress»πως η οικοδόμηση αυτού του νέου προτύπου αποτελεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στοίχημα, που όμως Ελλάδα και Κύπρος θα κερδίσουν. Ποιες είναι οι κυριότερες πολιτικές της κυβέρνησης.
Μια εικόνα του...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τι υποστηρίζει η κυβέρνηση για το νομοσχέδιο για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις. Επικαλείται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων. Τι είναι ο «οργανωτής της συνάθροισης» & ο «Αστυνομικός διαμεσολαβητής». Σε ποιες περιπτώσεις ισχύει ο περιορισμός στις συναθροίσεις.


eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin