eklogika-freeidees_logo
Τρίτη 11 Ιουνίου 2019
ekloges

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ | ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε το μεσημέρι η προεκλογική περίοδος 30 ημερών. Το eklogika.gr, με όλη την πολιτική και εκλογική ενημέρωση, και στη μάχη των εθνικών εκλογών:
Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
ekloges

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, χθες. Προηγήθηκε το κεντρικό μήνυμα του προεκλογικού αγώνα από τον Δ. Τζανακόπουλο, « Ή θα κάνουμε βήμα προς τα εμπρός ή θα γυρίσουμε στα χέρια όσων μας χρεοκόπησαν» και ακολούθησε η ανάλυση των επιμέρους τομέων από τους υπουργούς. Πως σχολιάζει τις εξαγγελίες η αντιπολίτευση. Αναλυτικά:
An image of...
An image of...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Μητσοτάκης: «Ξεμπλοκάρισμα της επένδυσης στο Ελληνικό από την πρώτη εβδομάδα της κυβέρνησής μας». Τι εξαγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ για την ανάπτυξη, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την απελευθέρωση των επενδύσεων.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS

Διπλή προκαταρκτική εξέταση για τη Novartis ζήτησε ο Άρειος Πάγος. Πρακτικά, θα ελεγχθούν οι ελέγχοντες δικαστές, μετά τις αναφορές και καταγγελίες των εισαγγελέων Ι. Αγγελή και Ε. Τουλπάκη εκατέρωθεν, για τους χειρισμούς στο θέμα.
eklogika-100
An image of...

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν στις εκλογές οι Οικολόγοι Πράσινοι. Η απόφαση που πήρε το έκτακτο εκλογικό συνέδριο του κόμματος
An image of...
An image of...

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΔΥΣΟΙΩΝΑ

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,9% αντί του στόχου 3,5% προέβλεψε και πάλι ο Γ. Στουρνάρας. Η ομιλία του κεντρικού τραπεζίτη.
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ : ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ 7ΗΜΕΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη με αφορμή νέες δηλώσεις του για την επταήμερη εργασία. Το βίντεο από τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με επιχειρηματίες. «Κυνική και αφοπλιστική ειλικρίνεια», το σχόλιο της Ε. Αχτσιόγλου.
An image of...

Η ΝΔ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ 6% ΦΑΡΜΑΚΑ, ΒΙΒΛΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ

An image of...

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κουτσούμπας: «‘Ολοι ξέρουμε πως τα δύσκολα δεν τέλειωσαν, είναι μπροστά μας». Ο Γ.Γ του ΚΚΕ σημείωσε πως η μάχη για τις εθνικές εκλογές θα γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό
An image of...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Ποια ακριβώς επιδόματα θέλει να καταργήσει η ΝΔ; Σχόλιο για τις δηλώσεις της Ο. Κεφαλογιάννη ότι «επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής» και η διαβεβαίωση πως η ΝΔ θα επιδιώξει ανάπτυξη χωρίς επιδόματα.

An image of...

NΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Ν. Ηλιόπουλος: Νέες προσλήψεις στην Υγεία και στην Εκπαίδευση και νέα αύξηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

An image of...

COME BACK ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΚΙΝΑΛ: Ο Π. Ευθυμίου συντονιστής Εξωτερικής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην υπουργός είπε πως «για να βγει η χώρα από την κρίση πρέπει να συντριβεί ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ και να υπάρξει Ευρωπαϊκός Σοσιαλδημοκρατικός πόλος».

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα