eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

6 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Έξι νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αθήνα.
Τίθενται σε εφαρμογή μετά από συμφωνία του δήμου Αθηναίων και του υπουργείου Υγείας.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ & COVID

Στ. Πέτσας: Κομβικό το βάρος της Ελλάδας ως παράγοντα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη συνάντηση Πομπέο – Δένδια.- Είπε πως χάρη στην ατομική ευθύνη και την ωριμότητα των Ελλήνων, η χώρα παρουσιάζει σταθεροποίηση στα κρούσματα του covid. Πότε ξεκινάει ο εμβολιασμός για τη γρίπη.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: 2 ΕΚΑΤ. ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΙΑΝΟ»

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της φυσικής καταστροφής (video). Αφορά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον «Ιανό». Τι είπαν οι εισηγητές των κομμάτων.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

Αιχμηρές απαντήσεις από Σταϊκούρα, Πέτσα και Τσιάρα, στα όσα είπε στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου με τα μέτρα για τις καταστροφές από τον «Ιανό». «Ακούμε την κοινωνία, η οποία λέει ευτυχώς που δεν κυβερνάτε εσείς σήμερα».
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΤΕ ΤΟ 100%

Αποζημίωση στο 100% για τους πληγέντες από την κακοκαιρία ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας. «Η κυβέρνηση έχει ακέραιη την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει κάτοικοι και περιοχές», είπε στη Βουλή ο Γ.Γ του ΚΚΕ.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση παίζει κορώνα γράμματα την κρίση σε υγεία και παιδεία. «Έχασε έξι μήνες», ενώ για το φιάσκο με τις μάσκες-γίγαντες, «κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Μια εικόνα του...

10.000 ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπεγράφη η ΚΥΑ για το ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας. Επιδοτείται για 6 μήνες το μη μισθολογικό κόστος επιχειρήσεων και εργαζομένων ώστε να διατηρηθούν οι υφιστάμενες θέσεις. Η απόφαση.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εγκρίθηκε από την Κομισιόν το πρόγραμμα €1,5 δισ. για τη στήριξη μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στις 12 περιφέρειες, λόγω covid. Αφορά άμεσες επιχορηγήσεις για κεφάλαιο κίνησης.
Μια εικόνα του...

ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ & COVID

Μια εικόνα του...

COVID: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Ο εκπρόσωπος Τύπου Ν. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση σε άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, ζήτησε πολύ περισσότερα τεστ με δημόσια κάλυψη και χαρακτήρισε «εγκληματική πολιτική», αυτή της υπουργού Παιδείας.
Μια εικόνα του...

ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Μια εικόνα του...

ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΥΠ.ΕΣ: Επανιδρύεται η Δημοτική Αστυνομία σε όλους τους Δήμους για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης με τον covid και την ασφάλεια στις γειτονιές, είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος.
Μια εικόνα του...

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟ LOCKDOWN

Χ. Σταϊκούρας: Στο 2,5%-3% του ΑΕΠ το μηνιαίο κόστος ενός lockdown. Ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για ετοιμότητα του υπουργείου στο να στηρίξει τις όποιες επιλογές της κυβέρνησης.
Μια εικόνα του...

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin