eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 26 Μαρτίου2020
Μια εικόνα του...

ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ + 8 ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε

Μια εικόνα του...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Μια εικόνα του...

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μαθηματικό μοντέλο πρόβλεψης για τα κρούσματα του κορωνοϊού - Η πρόβλεψη για την Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. Τρομακτικές οι προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο σε Ισπανία και Ιταλία. Η πρόβλεψη για όλες τις χώρες live και τον πιθανό πραγματικό αριθμό κρουσμάτων ανά χώρα αυτή τη στιγμή.

Μια εικόνα του...

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού σε δομή φιλοξενίας προσφύγων, είπε ο Ν. Μηταράκης.
Ο υπουργός Μετανάστευσης είπε ότι έχουν διαχωριστεί οι νέες αφίξεις μετά την 1η Μαρτίου και δεν πηγαίνουν στα ΚΥΤ ενώ ισχύουν αυστηρότερα μέτρα στις δομές.


Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ| ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ


Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ - ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ


Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΙΝΑΛ: ΑΚΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

Πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για την ενίσχυση κι ετοιμότητα του ΕΣΥ ζητά το ΚΙΝΑΛ Απευθύνει σειρά από ερωτήματα προς την κυβέρνηση σχετικά με την πορεία του επιχειρησιακού σχεδίου για τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας ότι «μέχρι σήμερα ακούμε γενικότητες και δηλώσεις που δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση».

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ


Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΚΟΠΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι επιλογές του υπουργείου Εργασίας οδηγούν σε μαζικές απολύσεις. Η Εφ. Αχτσιόγλου είπε ότι η εκ περιτροπής εργασία, ανεξάρτητα αν οι επιχειρήσεις είναι κερδοφόρες ή αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, φέρνει «50% μείωση του μισθού για 6 μήνες, χωρίς καμία προϋπόθεση».

Μια εικόνα του...

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Αναστολή δόσεων έως το Σεπτέμβριο για συνεπείς δανειολήπτες ζήτησε από τις Τράπεζες ο Χρ. Σταϊκούρας. Για ύφεση της ελληνικής οικονομίας το 2020 κατά 1% - 3% έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών. Εξήγησε πώς μπορεί να υπάρξει «μία δυναμική ανάπτυξη στο στυλ V ή U». Είπε ότι δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμη το μαξιλάρι ρευστότητας. Σήμερα ή αύριο, μέτρα για τις μεταχρονολογημένες επιταγές.
Μια εικόνα του...

Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Απάντηση Ελλάδας – Κριτική Τσίπρα στην τουρκική πρόκληση να καταθέσει στον ΟΗΕ συντεταγμένες που περιλαμβάνουν ελληνική υφαλοκρηπίδα. Η Ελληνίδα αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, κατήγγειλε την «απαράδεκτη κλιμάκωση των τουρκικών επιθετικών ενεργειών». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση «επιτέλους να θέσει το θέμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και να ζητήσει την επέκταση των κυρώσεων στην Τουρκία».
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Στη σελίδα της ΚΕΔΕ η βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων. Τι πρέπει να κάνουν όσοι φροντίζουν αδέσποτα ζώα εκτός του δήμου μόνιμης κατοικίας τους

Μια εικόνα του...

ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ Η ΑΝΕΠΑΦΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

Αυξάνεται στα €50 το όριο για ανέπαφες συναλλαγές χωρίς τη χρήση pin. Προσωρινό το μέτρο αναφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
Μια εικόνα του...

ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

Συστράτευση και αλληλεγγύη απέναντι στον κορωνοϊό ζητά η «Πλεύση Ελευθερίας». Χαιρετίζει τα μέτρα το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου και καλεί σε θετικές δράσεις το τραπεζικό σύστημα και την Εκκλησία της Ελλάδος.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin