eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Πέμπτη 30 Απριλίου 2020
Σύνοδος κορυφής

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Συζήτηση σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα την πανδημία, έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σκληρή κριτική Τσίπρα για τον κορωνοϊό: «Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε το χρόνο που χάρισε η υπευθυνότητα των πολιτών» (video). Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει όσους σήμερα δίνουν τη μάχη, «ως περιττούς δημόσιους υπαλλήλους» ενώ «ξαφνικά γίνεται υπέρμαχος του συστήματος δημόσιας υγείας». Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «σχεδόν αυτοκρατορικό» ύφος κατά το πρόσφατο διάγγελμά του. Κριτική για το άνοιγμα των σχολείων.
Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δ. Κουτσούμπας: Θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας. Η ομιλία του Γ.Γ του ΚΚΕ στη Βουλή. Προειδοποίησε ότι «η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη εν όψει ενός πιθανού νέου κύματος πανδημίας το επόμενο διάστημα». Τι είπε για το θέμα των πλειστηριασμών και κατασχέσεων.
Μια εικόνα του...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Μια εικόνα του...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΑΕΙ & ΤΕΙ | ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μια εικόνα του...

ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Υπουργείο Εργασίας: Απλοποιείται η διαδικασία απονομής της εφάπαξ παροχής της ασφαλιστικής εισφοράς. Ποιους αφορά η απόφαση του υπουργείου. Διευκρινίζεται ο τρόπος προσαύξησης των ποσών των ασφαλιστικών κατηγοριών από 1-1-2023 και εφεξής.
Μια εικόνα του...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Διευκρινίσεις για την εκ περιτροπής εργασία, τις μετατάξεις και τις άδειες ειδικού σκοπού στο δημόσιο με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών. Αναλυτικές οδηγίες για την παρεχόμενη εργασία των υπαλλήλων του Δημοσίου από Δευτέρα.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κόντρα Χρυσοχοϊδη – Ραγκούση για το περιστατικό ξυλοδαρμού μοτοσικλετιστή από αστυνομικούς στην Αθήνα (video). Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Γ. Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο όπου αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μοτοσικλετιστή. Απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και ανταπάντηση του τομεάρχη ΣΥΡΙΖΑ.
Μια εικόνα του...

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κόντρα Τσακαλώτου - Σταϊκούρα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας . Ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων- ανακοινώσεων ανάμεσα στον πρώην και τον νυν υπουργό Οικονομικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ

Υπουργικό Συμβούλιο: Νέα νομοσχέδια & τι περιλαμβάνουν: Για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, εκσυγχρονισμό Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας, Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενσωμάτωση Οδηγιών ΕΕ, επιτάχυνση στην απονομή δικαιοσύνης και δικονομία Ελεγκτικού Συνεδρίου, Κέντρο Πολιτισμού και Δημιουργίας ΑΚΡΟΠΟΛ, απλοποίηση διαδικασιών σε θέματα υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αναγκαστικές απαλλοτριώσεις ακινήτων, κ.α.
Μια εικόνα του...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ευρωπαϊκή λύση για την αποκατάσταση των αερομεταφορών ζήτησε ο Κ. Καραμανλής. Ο υπουργός Μεταφορών, στο άτυπο Συμβούλιο υπουργών Μεταφορών της Ε.Ε, πρότεινε άμεση απόφαση για την επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών, εν όψει της τουριστικής περιόδου.
Μια εικόνα του...

«ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»

Δ. Τζανακόπουλος: «Η ύφεση που έρχεται, έχει την υπογραφή Μητσοτάκη». Για «πολιτική απορρύθμισης της αγοράς εργασίας», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ. Τα αδιέξοδα & οι εξελίξεις στο κοινωνικό πεδίο «ενδεχομένως να καθιστούν τις εκλογές αναπόφευκτες».
Μια εικόνα του...

ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Αλλαγές για επίσπευση στην ποινική διαδικασία μετά την άρση ασυλίας βουλευτών, προτείνει ο Ι. Μπούγας. Ο βουλευτής της ΝΔ εισηγήθηκε την υποβολή σχετικής πρότασης προς τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Μια εικόνα του...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Αδ. Γεωργιάδης: «Η αγορά για τις μάσκες μιας χρήσης θα ομαλοποιηθεί». Απέδωσε την αύξηση της τιμής στην αύξηση της ζήτησης. Τι είπε για την πρωτοβουλία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και για το ενδεχόμενο εκλογών.
Μια εικόνα του...

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Νέες επιλογές ταυτοποίησης για την έκδοση εξουσιόδοτησης και υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης μέσω του gov.gr για τη διασφάλιση της ασφαλούς πρόσβασης.
Μια εικόνα του...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Υπερψηφίστηκε από την επιτροπή της Βουλής το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο. Πώς ψήφισαν τα κόμματα επί της αρχής.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin