eklogika-freeidees_logo
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018
Σκληρή κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στη συζήτηση για τις μειώσεις στις συντάξεις

ΒΟΥΛΗ: ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
An image of...
An image of...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

  • Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών των ασφαλισμένων που, από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά, ασκούν πολλαπλή επαγγελματική δραστηριότητα, οι οποίοι υπάγονται στην ασφάλιση δύο ή περισσότερων πρώην φορέων κύριας ασφάλισης ή του Δημοσίου, καθώς και των ασφαλισμένων που παρέχουν εξαρτημένη εργασία και, συγχρόνως, ασκούν ελεύθερο επάγγελμα και υπάγονται στην ασφάλιση ενός πρώην φορέα κύριας ασφάλισης. Τι προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, Τ. Πετρόπουλου.

ΒΟΥΛΗ: ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ| ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ

An image of...
An image of...

ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ| ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΦΟΡΩΝ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας την περίοδο 1997-2014. Πως ψήφισαν και γιατί οι εισηγητές των κομμάτων.

ΚΕΔΕ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ»| ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

An image of...
An image of...

6 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα του 2018 – Τα 6 βήματα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι με τις νέες αλλαγές στο πρόγραμμα των 710 εκατ. ευρώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ 45 ΜΕΡΕΣ - ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις του υπουργείου Οικονομίας. Μεταξύ άλλων ορίζεται προθεσμία 45 ημερών για την έκδοση οποιασδήποτε απαιτούμενης άδειας, έγκρισης ή γνωμοδότησης για την εγκατάσταση ή λειτουργία Στρατηγικής Επένδυσης, με επιφυλάξεις.
An image of...
An image of...
An image of...

ΚΟΤΖΙΑΣ –ΝΔ: ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΖΑΕΦ

ΚΚΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Τι προτείνει το ΚΚΕ για τι Συνταγματική ΑναθεώρησηΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ

Η Κ. Νοτοπούλου μπορεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, είπε ο Π. Σκουρλέτης. Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για τη συγκρότηση ενός ευρύτατου δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου.


ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Συνεχές Βατερλώ η πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, είπε ο Στ. Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία φορέων της Σάμου
An image of...

ΚΙΝΑΛ: ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα