eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τρίτη 14 Απριλίου 2020
Μια εικόνα του...

ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 155.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ & Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μια εικόνα του...

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ

Μια εικόνα του...

ΕΚΠΤΩΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΝΟΒΡΟΣΒΣΚΙΣ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 Η ΚΡΙΣΗ

Η Ε.Ε θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει ταμείο ανασυγκρότησης ύψους €1,5 τρισ. είπε ο Βλ. Ντομπρόβσκις. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προειδοποίησε ότι η κρίση του κορωνοϊού να αποδειχθεί σοβαρότερη από την χρηματοπιστωτική κρίση του 2009.
Μια εικόνα του...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ

Δεν είμαστε αστυνομοκρατούμενο κράτος, βασιζόμαστε στην πειθώ, είπε ο Στ. Πέτσας. «Οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν ανταποκριθεί στα μέτρα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Απάντησε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Φόβο για δυσμενή αναδιάρθρωση στις εργασιακές σχέσεις εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας. Τηλεδιάσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας και εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ και τις μεταφορές.
Μια εικόνα του...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δημοσκόπηση της MRB: Σχεδόν καθολική ικανοποίηση στον τρόπο διαχείρισης του κορωνοϊού από την κυβέρνηση. Πώς σχολιάζουν τους Σ. Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά & τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τι προβλέπουν για το μέλλον.
sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ ΝΗΣΙΩΝ

Επιπλέον χρηματοδότηση €15 εκατ. για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών προκειμένου να διασφαλίσει τη θαλάσσια συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση.
Μια εικόνα του...

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Στη «Διάυγεια» η απόφαση για την καταβολή μειωμένων ασφαλιστικών εισφορών από αυτοτελώς απασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες. Οι αλλαγές που έγιναν.
Μια εικόνα του...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΠΝΠ με επιπλέον μέτρα ανακούφισης των ευπαθών ομάδων. Παράταση της δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης ανασφάλιστων, της καταβολής αναπηρικών παροχών και των συντάξεων αναπηρίας. Τι προβλέπεται σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΗΨΗ

Ανάρτηση στο Facebook του ιερέα από το Κουκάκι: «Έδρασα απολύτως νόμιμα». Υπεραμύνεται της απόφασής του να κοινωνήσει πιστούς και «συγχωρεί» όσους εκφράστηκαν προσβλητικά για εκείνον.
Μια εικόνα του...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για καθυστέρηση και ατολμία που κοστίζει στην οικονομία, κατηγορεί την κυβέρνηση ο Ευκλ. Τσακαλώτος (video) Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επιρρίπτει στη ΝΔ ότι αρνείται να προβεί σε ουσιαστικά μέτρα ενώ βλέπει την κρίση να βαθαίνει & «να φέρνει πιο κοντά την επιστροφή στα μνημόνια».
Μια εικόνα του...

ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Μια εικόνα του...

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΥ

Ενίσχυση του ΕΣΥ με έργο ζήτησε από την κυβέρνηση η Φ. Γεννηματά. «Καλωσορίζω τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ στην αναγνώριση της αξίας του ΕΣΥ με πολλές δεκαετίες καθυστέρηση».
Μια εικόνα του...

ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Ερώτηση του ΚΚΕ στο ευρωκοινοβούλιο για μέτρα ανακούφισης γεωργών και κτηνοτρόφων από τον ευρωβουλευτή Λ. Νικολάου-Αλαβάνο.
Μια εικόνα του...

ΜέΡΑ25

Διαδικτυακή συνάντηση του Γ. Βαρουφάκη με φορείς των Ιονίων Νήσων Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 είπε πως πρότεινε στην κυβέρνηση το «κούρεμα» των φόρων για το διάστημα της πανδημίας.

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin