eklogika-freeidees_logo
facebook twitter linkedin 
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019
Μια εικόνα του...

«ΠΑΡΑΝΟΜΟ» ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΛΙΒΥΗΣ

Μια εικόνα του...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ

  • Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα επενδύει στη σχέση της με τη Σερβία». Τι είπε ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Σερβίας. Ο Αλ. Βούτσιτς δήλωσε ότι η χώρα τους «θα υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και την κυριαρχία της σε ξηρά και θάλασσα» και ότι θα δεχθεί ένα αριθμό από ασυνόδευτα παιδιά. Διευρυμένες επαφές αντιπροσωπειών από τις δύο χώρες. Συνάντηση Δένδια με τον ομόλογό του της Σερβίας. Τι συμφώνησαν.
  • Με τον Τ. Πάιατ συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης. Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα συζητήθηκε η επικείμενη συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με το Ν. Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου στον Λευκό Οίκο. Για την αυξανόμενη σημασία της Ελλάδας «ως πυλώνα σταθερότητας σε αυτή την κρίσιμη και περίπλοκη περιοχή» έκανε λόγο ο Τ. Πράιατ.
Μια εικόνα του...

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η Ε.Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το newsletter του eklogika.gr έχει στόχο να παρέχει καθημερινή ενημέρωση για τις σημαντικότερες πολιτικές ειδήσεις, γι' αυτό θέλουμε να το λαμβάνουν όσοι πραγματικά το επιθυμούν (GDPR). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε ή ότι δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε.
Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: «ΗΡΑΚΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ

Μια εικόνα του...

ΒΟΥΛΗ: ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ

Μια εικόνα του...

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Ποιοί το δικαιούνται και πώς υπολογίζεται, σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ.
Μια εικόνα του...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ 1,56 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Υλικοτεχνική βοήθεια ύψους 1,56 εκατ. ευρώ από τη Γερμανία στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες, ήρθε στη χώρα με 55 φορτηγά. Σύμφωνα με τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, 10.000 άνθρωποι θα επωφεληθούν από τη γερμανική βοήθεια. Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αναπλ. υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ. Κουμουτσάκου με τον Γερμανό πρέσβη στην Ελλάδα, Ε. Ράιχελ.
Μια εικόνα του...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑΤΟ

Πρόεδρος Βουλής: Θα αντιμετωπίσουμε απειλές και προκλήσεις με κάθε τρόπο, είτε μόνοι είτε με άλλους. Ο Κ. Τασούλας μιλώντας σε αντιπροσωπεία του Κολεγίου Άμυνας του ΝΑΤΟ, σημείωσε πως η συμπεριφορά του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ελλάδα δεν ήταν πάντα αντίστοιχη με την ελληνική ανταπόκριση.
An image of...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ι. ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Προανακριτική για Novartis – Παπαγγελόπουλο: Το FBI ενημέρωσε για την λογαριασμό συγγενικού προσώπου πολιτικού στην Ελβετία, είπε ο Ι. Αγγελής, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Η κατάθεσή του. «Η πολυδιαφημιζόμενη κατάθεση Αγγελή γίνεται μπούμερανγκ για τους πραγματικούς σκευωρούς» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και θέτει ερωτήματα.
Μια εικόνα του...

ΕΛΛΑΔΑ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

sms-eklogika-minimata-epaggelmatika
Μια εικόνα του...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΕΦΕΤ

Εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι διορισμοί του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ. Πώς ψήφισαν τα κόμματα στην Επιτροπή. Αντιπαράθεση Μ. Βορίδη (ΝΔ) με Σ. Φάμελλο (ΣΥΡΙΖΑ) για το κομματικό κράτος.
Μια εικόνα του...

ΝΕΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ

Νέοι επικεφαλής σε δύο γραμματείες της ΝΔ. Ποιοί ορίστηκαν με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών

Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα
facebook twitter linkedin